Aanvraagformulier financiele bijdrage

Iedereen wil graag in een mooie wijk wonen. De laatste jaren is daarom veel gedaan om Malburgen mooier te maken. Overal in de wijk zijn er nieuwe huizen, mooie parken en leuke speeltuinen gekomen. Toch ziet iedereen wel eens vuil op straat of plekjes in de buurt die eigenlijk wel wat verzorging nodig hebben. Als bewoners kunnen we er voor zorgen dat de wijk ook mooi blijft.

Leuke ideeën? Daar is geld voor!

Misschien heeft u zelf wel een leuk idee om de wijk nog mooier te maken. Denk bijvoorbeeld aan een keer samen met andere bewoners opruimen, iets opvrolijken met bloemen of een speeltuin opknappen.

Wist je dat je voor dit soort goede ideeën een financiële bijdrage kan krijgen? Je kunt een aanvraag doen bij de bewonersorganisatie uit jouw buurt: bijvorbeeld bij het Wijkplatform Malburgen Oost, Immerloo en Het Duifje, of de Wijkbeheergroepen Malburgen Oost-Noord, Malburgen Oost-Zuid, Immerloo of ’t Duifje. Dat kan via een formulier die je kan downloaden door hier te clicken Hulp nodig bij het invullen of vragen? Neem contact op met opbouwwerker Hanspaul Maarseveen: h.maarseveen@rijnstad.nl

Malburgen West

rgen WestMalburgen West heeft een apart aanvraagformulier. Wilt u de aanvraag doen t.b.v. een activiteit in her westen van Malburgen (het wijkdeel ten westen van de Nijmeegseweg) dan kunt u dit aanvraagformulier gebruiken.

Voor de aanvraag gelden wel spelregels waar een aanvraag aan moet voldoen kunt u lezen in Spelregels aanvragen

Ingevulde formulieren kunnen digitaal worden verzonden aan: aanvragen@malburger.nl
Of afgeven/per post aan: 
De Hobbit
Zwanebloemlaan 2a
6832 HG Arnhem
06 – 55187559

Follow Us

Business

Geen Informatie Beschikbaar

Entertainment

Geen Informatie Beschikbaar