Wijkbeheer Malburgen

Wijkplatform Malburgen Oost, Immerloo en Het Duifje (openbaar)

Wijkplatform Malburgen Oost, Inmmerloo en Het Duifje is een door de gemeente Arnhem erkende wijkorganisatie in wijkdeel Oost. Het wijkplatform bestaat zowel uit bewoner-deelnemers woonachtig in het wijkdeel als deelnemers uit beroepsorganisaties actief in de wijk, waaronder: gemeente Arnhem, Volkshuisvesting, politieke organisaties, diverse welzijnsorganisaties en politie.

Het wijkplatform houdt zich bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Zoals betrokkenheid volgens de Malburgse Manier 2.0 bij nieuwbouwprojecten, verkeerskwesties, overlast & veiligheid of verbetering of toevoeging van extra groen. Daarnaast initieert of ondersteunt het Wijkplatform allerlei projecten in wijkdeel Oost. Zo ondersteunt het Wijkplatform de wijkdag, jeugdactiviteiten, bewoners- en buurtinitiatieven, ouderenactiviteiten, Stichting Vakantiekampen Malburgen en de kleurige hanging baskets aan de lantaarnpalen die overal in de wijk hangen.

OVERLEGGEN EN COMMUNICATIE

Wijkplatform Malburgen Oost, Immerloo en Het Duifje overlegt minimaal vijf keer per jaar, afhankelijk van de onderwerpen die er spelen in dit wijkdeel. De overleggen vinden plaats in buurtcentrum De Hobbit. Overleggen en de notulen van de vergaderingen zijn openbaar en kunnen hier in PDF vorm worden gedownload. Het is mogelijk om bij overleggen aanwezig te zijn. I.v.m. drukte graag van te voren aangeven dat je een overleg wil bijwonen.

DEELNEMEN AAN EEN WIJKPLATFORM

Met meer bewoners kunnen we meer bereiken als wijk. Als u 18 jaar of ouder bent en woont in wijkdeel Oost, dan kun je ook meedoen. Neem contact op met de bewonersondersteuner.

Het evenement is afgelopen.

Datum

nov 28 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Buurtcentrum De Hobbit
Zwanebloemlaan 2a 6832 HG Arnhem
Website
https://rijnstad.nl/locatie/wijkcentrum-de-hobbit/
Categorie
Wijkbeheer Malburgen

Organisator

Wijkbeheer Malburgen
Telefoon
0620133267
Email
info@malburger.nl
Website
Wijkbeheer Malburgen
QR code