Wijkbeheer Malburgen

Wijkplatform West, Stadsblokken en Meinerswijk Overleg (openbaar)

Wijkplatform Malburgen West, Stadsblokken en Meinerswijk is een door de gemeente Arnhem erkende wijkorganisatie in wijkdeel West. Het wijkplatform bestaat zowel uit bewoner-deelnemers woonachtig in het wijkdeel als deelnemers uit beroepsorganisaties actief in de wijk, waaronder: gemeente Arnhem, Volkshuisvesting, politieke organisaties, diverse welzijnsorganisaties en politie.

Het wijkplatform houdt zich bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Zoals betrokkenheid volgens de Malburgse Manier 2.0 bij nieuwbouwprojecten, verkeerskwesties, overlast & veiligheid of verbetering of toevoeging van extra groen. Daarnaast initieert of ondersteunt het Wijkplatform allerlei projecten in wijkdeel West. Zo ondersteunt het Wijkplatform het Westival, jeugdactiviteiten, ouderenactiviteiten, Stichting Stadsblokkenwerf en bijvoorbeeld de hanging baskets.

OVERLEGGEN EN COMMUNICATIE

Wijkplatform Malburgen West, Stadsblokken en Meinerswijk overlegt minimaal vijf of tien keer per jaar, afhankelijk van de onderwerpen die er spelen in dit wijkdeel. De overleggen vinden plaats in MFC de Spil. Overleggen en de notulen van de vergaderingen zijn openbaar en kunnen hier in PDF vorm worden gedownload. Het is mogelijk om bij overleggen aanwezig te zijn. I.v.m. drukte graag van te voren aangeven dat je een overleg wil bijwonen.

DEELNEMEN AAN EEN WIJKPLATFORM

Met meer bewoners kunnen we meer bereiken als wijk. Als u 18 jaar of ouder bent en woont in wijkdeel Malburgen West, Stadsblokken en Meinerswijk dan kun je ook meedoen. Neem contact op met de bewonersondersteuner.

Het evenement is afgelopen.

Datum

nov 21 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

MFC de Spil
Lupinestraat 12 6841GD Arnhem
Website
https://despilmalburgenwest.nl/contact/
Categorie
Wijkbeheer Malburgen

Organisator

Wijkbeheer Malburgen
Telefoon
0620133267
Email
info@malburger.nl
Website
Wijkbeheer Malburgen
QR code