Aanvraag Wijkbeheer Malburgen

Heeft u als bewoner van de wijk Malburgen, Immerloo of Het Duifje een goed of leuk idee? Doe er dan wat mee! Het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje (Wijkplatforms en Wijkbeheergroepen) heeft vanuit de gemeente Arnhem een budget waarmee het (bewoners)initiatieven in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje financieel kan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een buurt- of wijkfeest of een actie om samen de straat te vergroenen. 

Spelregels voor een aanvraag

Een aanvraag doen is heel eenvoudig maar er zijn wel enkele spelregels voor het doen van een aanvraag. Een belangrijke is dat de aanvraag niet bedoeld is voor eten en drinken. Organiseert u bijvoorbeeld een buurtfeest met barbecue, dan kunt u bijvoorbeeld een aanvraag doen voor de huur van een springklussen of een partytent, maar niet voor het vlees voor de barbecue.
Ook organisaties actief in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje kunnen een aanvraag doen voor een activiteit, een project of voor extra ondersteuning.
De spelregels vindt u in onderstaande PDF of hier achter deze link.

PDFU kunt het formulier voor het doen van een aanvraag hier downloaden, of u kan het onderstaande online formulier invullen. Een aanvraag wordt beoordeeld door bewoners tijdens een vergadering. Om een aanvraag op tijd te kunnen bespreken kan je deze het beste zo vroeg als mogelijk indienen. Liefst minimaal een maand voordat je activiteit begint.

Hulp bij het doen van een aanvraag 

We streven ernaar als wijkorganisaties om het doen van een aanvraag zo snel en eenvoudig als mogelijk te maken. Mocht u toch hulp nodig hebben,  neem dan even contact op met de opbouwwerker.

Online aanvraagformulier 

Informatie ten behoeve indiening aanvraag:

Voor het indienen van een financiele aanvraag moet u op de hoogte zijn van de spelregels voor het doen van een financiele aanvraag bij het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje. De spelregels staan hierboven achter een link aangegeven.

Persoonlijke (en organisatie) gegevens

vul in beginnend met: http:// of https://

Aanvraaggegevens

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
(in Word of als PDF max. bestandsgrootte 5mb)
Click or drag a file to this area to upload.
(in Word of als PDF max. bestandsgrootte 5mb)

Akkoord & bevestiging indiening aanvraag

Als u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden kunt u uw aanvraag indienen bij het Wijkbeheer Malburgen, Immerloo en Het Duifje