De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen. De resultaten ervan maken we online en in de wijkkrant bekend.

De vraag komt terug in begin 2022

De Vraag is en tijdje afwezig geweest. Reden is dat de software die we voor het opinie onderzoek gebruikten niet voldoende mogelijkheden had om zonder prive data te verzamelen op een goede manier data te kunnen verwerken. Inmiddels maakt de wijkmedia gebruik van andere software waarmee dit wel kan.

Verkiezingen in maart 2022

De komende DE Vraag hoe kan het ook anders zal gaan over wat u belangrijk vindt waar de politiek meer aandacht moet besteden in de wijk. Is dat meer inspraak voor bewoners, meer inzet op veiligheid, meer inzet op groen en milieu. De Vraag zal ook weer aandacht krijgen in de wijkkrant en alle resultaten zullen weer gedeeld gaan worden.

De eerdere Vraag:  over (gevoel van) onveiligheid en overlast in onze wijk

De vraag met betrekking tot (het gevoel van) onveiligheid in onze wijk is na correctie 409 keer aan deelgenomen De publieke resultaten hiervan vindt u hieronder in de PDF. Een uitgebreide  conclusie ervan vindt u eind maart hier online.

PDF

Resultaten De Vraag – overlast & onveiligheid

De eerdere Vraag: Wijkkrant Malburgen.nl – wat vindt u van de wijkkrant

De Vraag met betrekking tot de wijkkrant Malburgen.nl en wat u hiervan vindt is er na correctie door 271 bewoners aan deelgenomen en op 1 december 2020 afgesloten. Vanaf 20 december 2020 vindt u in een link hieronder alle resultaten van deze enquête en een korte samenvatting hiervan in de wijkkrant van december 2020.

PDF

Resultaten De Vraag – wijkkrant Malburgen.nl

De eerdere Vraag: Ervaringen met diftar – omgekeerd inzamelen & betalen per zak restafval

De Vraag met betrekking tot diftar (betalen per zak restafval) is op 25 oktober september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 466 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – diftar

De eerdere Vraag: Winkelcentrum Drieslag

De Vraag met betrekking tot winkelcentrum Drieslag is op 15 september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 313 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – Winkelcentrum Drieslag