De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen. De resultaten ervan maken we online en in de wijkkrant bekend.

Deze keer De Vraag: over de energiekosten en hoe u hierop probeert te besparen

Al voor de oorlog in Ukraine stegen de energieprijzen flink maar sinds de oorlog in Ukraine zijn de energiekosten enorm gestegen. Als wijkorganisaties en wijkmedia horen we de verhalen over de hoge energiekosten vaak. Wij zijn benieuwd hoe u met deze hoge energiekosten omgaat. heeft u speciale maatregelen genomen zoals bijvoorbeeld extra isolatie, of misschien de kachel aan in plaats van de CV?
Bent u daarnaast bekend met de energie coaches of heeft u hier al gebruik van gemaakt? En heeft u misschien nog tips voor mede wijkbewoners om te besparen op de energiekosten?

Laat het ons weten via: https://www.inmalburgen.nl/devraag

De eerdere Vraag:  over (gevoel van) onveiligheid en overlast in onze wijk

De vraag met betrekking tot (het gevoel van) onveiligheid in onze wijk is na correctie 409 keer aan deelgenomen De publieke resultaten hiervan vindt u hieronder in de PDF. Een uitgebreide  conclusie ervan vindt u eind maart hier online.

PDF

Resultaten De Vraag – overlast & onveiligheid

De eerdere Vraag: Wijkkrant Malburgen.nl – wat vindt u van de wijkkrant

De Vraag met betrekking tot de wijkkrant Malburgen.nl en wat u hiervan vindt is er na correctie door 271 bewoners aan deelgenomen en op 1 december 2020 afgesloten. Vanaf 20 december 2020 vindt u in een link hieronder alle resultaten van deze enquête en een korte samenvatting hiervan in de wijkkrant van december 2020.

PDF

Resultaten De Vraag – wijkkrant Malburgen.nl

De eerdere Vraag: Ervaringen met diftar – omgekeerd inzamelen & betalen per zak restafval

De Vraag met betrekking tot diftar (betalen per zak restafval) is op 25 oktober september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 466 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – diftar

De eerdere Vraag: Winkelcentrum Drieslag

De Vraag met betrekking tot winkelcentrum Drieslag is op 15 september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 313 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – Winkelcentrum Drieslag