De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen. De resultaten ervan maken we online en in de wijkkrant bekend.

De Vraag: Wijkkrant Malburgen.nl

Deze keer gaat De Vraag over de wijkkrant Malbugen.nl. Deze wijkkrant komt eens in de 2 maanden uit in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Daarnaast is de Malburgen.nl op verschillende plekken in de stad Arnhem te vinden, waaronder in de bibliotheek van Rozet en in het gemeentehuis.

In onderstaande enquête willen we graag van u weten of u de wijkkrant leest, en zo ja of u het ook een leuk krant vindt. Mist u bijvoorbeeld bepaalde onderwerpen of zou de krant ook vaker dan eens in de 2 maanden mogen verschijnen? Tien vragen over onze wijkkrant waar u als wijkbewoner ook nog eens kans maakt om een VVV cadeaukaart van 10,- Euro te winnen.

De vorige Vraag: Ervaringen met diftar – omgekeerd inzamelen & betalen per zak restafval

De Vraag met betrekking tot diftar (betalen per zak restafval) is op 25 oktober september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 466 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – diftar

De eerdere Vraag; Winkelcentrum Drieslag

De Vraag met betrekking tot winkelcentrum Drieslag is op 15 september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 313 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – Winkelcentrum Drieslag