De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen in ongeveer 10 vragen. De resultaten ervan maken we online en in de wijkkrant bekend.

De Vraag: Leefbaarheid & Veiligheid in de wijk

Deze De Vraag – ons wijkonderzoek –  hieronder, staat in het teken van veiligheid en leefbaarheid in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. De onafhankelijke bewonersorganisaties en wijkmedia in de wijk willen graag weten hoe wijkbewoners denken over hun straat, buurt en wijk. In 2020 hebben we een vergelijkbaar onderzoek gedaan. Daar deden veel wijkbewoners aan mee er kwamen duidelijke resultaten uit naar voren.

De Vraag: ‘Van het gas af’ is afgesloten, een samenvatting van de resultaten komen in de aanstaande wijkkrant (mei). Alle resultaten van deze De Vraag zijn te downloadent via onderstaande PDF.


De Vraag: “Parkeren in de Wijk” is afgesloten, een samenvatting van de resultaten komen in de aanstaande wijkkrant (maart). Alle resultaten van deze De Vraag zijn te downloadent via onderstaande PDF.

 

 

 

 


Niet alleen het Wijkbeheer Malburgen & Wijkmedia wil je mening graag weten ook de gemeente Arnhem

Ben je 16 jaar of ouder? En wil je mee praten en denken over diverse onderwerpen die spelen in de gemeente Arnhem? Dan is het digipanel iets voor jou.

Interesse? Meld je aan!

Via de volgende link https://q.crowdtech.com/oUEzP8LoCUChDdzBzJxDPg. Je vult uw e-mailadres in en een paar achtergrondvragen. Hierna ontvang je een e-mail dat je lid bent. In deze email staat een link naar je persoonlijke inlogpagina.

Hoe werkt het Digipanel?

Je krijgt vanzelf een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek via uw e-mail adres. Je wordt ongeveer 4 tot 5 keer per jaar gevraagd een vragenlijst in te vullen. Je ontvangt dan een e-mail met daarbij het onderwerp en een link naar de vragenlijst. Je gegevens blijven anoniem en worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden door medewerkers van het team Onderzoek & Statistiek van de gemeente.

Onderwerpen en resultaten Digipanel

De onderzoeken hebben altijd betrekking op onderwerpen die belangrijk zijn voor onze stad. Bijvoorbeeld over cultuur, openbare ruimte, duurzaamheid en leefbaarheid. De resultaten worden gebruikt voor het maken van beleid of om te weten hoe je denkt over een actuele situatie. Na elk onderzoek krijgt u (per mail of op uw eigen profielpagina) informatie over de onderzoeksresultaten en het vervolg.

De laatste 2 onderwerpen gingen bijvoorbeeld over:

– Herstel cultuurbezoek na corona en spreiding culturele voorzieningen over de stad

– Meedenken over de ambities van Arnhem. Met als doel adviezen op te halen voor de gemeente, specifiek voor het college.