Home / De Vraag

De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen. De resultaten ervan maken we online en in de wijkkrant bekend.

De Coronacrisis in Malburgen, Immerloo en Het Duifje

Deze keer gaat de vraag over de coronacrisis in Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Hoe ervaart u deze? Is deze lastig, zwaar of bent u zelfs ziek geweest door het virus?
In de 15 onderstaande vragen probeert de wijkmedia erachter te komen wat het coronavirus en de genomen overheidsmaatregelen hiertegen voor effect heeft op de wijkbewoner.

De Vraag met betrekking tot de Coronacrisis is op 27 juni 2020 afgesloten. Een korte terugkoppeling ervan vindt u in de aankomende wijkkrant van juli-augustus en een volledige hiervan in de online wijkmedia vanaf 15 juli 2020.  Na correctie is er door 442 deelnemers aan het opinieonderzoek deelgenomen. Hiermee is het meest deelgenomen opinieonderzoek sinds de start van De Vraag.