De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen. De resultaten ervan maken we online en in de wijkkrant bekend.

De Vraag: Sporten & Bewegen (in eigen wijk)

Step 1 of 7

TOELICHTING: bovenstaande korte enquête is net zo vaak aan deel te nemen als u wilt, maar alleen uw eerste deelname zal worden meegenomen in de eindresultaten. Meerdere keren deelname worden automatisch uitgefilterd. 

De vorige Vraag: over de toename aan huisdieren in onze wijk (beëindigd)

De vorige De Vraag ging over de toename aan huisdieren in onze wijk sinds het uitbreken van de corona crisis. Dit is het beste te zien aan de toename van het aantal hondenuitlaters sinds afgelopen jaar.

Resultaten van De Vraag over huisdieren zal in de komende wijkkrant Malburgen.nl editie 2, en vanaf mei 25 online staan

De eerdere Vraag:  over (gevoel van) onveiligheid en overlast in onze wijk

De vraag met betrekking tot (het gevoel van) onveiligheid in onze wijk is na correctie 409 keer aan deelgenomen De publieke resultaten hiervan vindt u hieronder in de PDF. Een uitgebreide  conclusie ervan vindt u eind maart hier online.

PDF

Resultaten De Vraag – overlast & onveiligheid

De eerdere Vraag: Wijkkrant Malburgen.nl – wat vindt u van de wijkkrant

De Vraag met betrekking tot de wijkkrant Malburgen.nl en wat u hiervan vindt is er na correctie door 271 bewoners aan deelgenomen en op 1 december 2020 afgesloten. Vanaf 20 december 2020 vindt u in een link hieronder alle resultaten van deze enquête en een korte samenvatting hiervan in de wijkkrant van december 2020.

PDF

Resultaten De Vraag – wijkkrant Malburgen.nl

De eerdere Vraag: Ervaringen met diftar – omgekeerd inzamelen & betalen per zak restafval

De Vraag met betrekking tot diftar (betalen per zak restafval) is op 25 oktober september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 466 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – diftar

De eerdere Vraag: Winkelcentrum Drieslag

De Vraag met betrekking tot winkelcentrum Drieslag is op 15 september 2020 afgesloten. Na correctie is er door 313 deelnemers aan dit opinieonderzoek deelgenomen. Voor resultaten in PDF, klik op onderstaande link:

PDF

Resultaten De Vraag – Winkelcentrum Drieslag