Home / De Vraag

De Vraag

De vraag is een twee maandelijks online onderzoek(je) over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen.

Kunst & Cultuur in Malburgen, Immerloo en Het Duifje

Deze keer gaat de vraag over kunst & cultuur in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Wat vindt u van het kunst & cultuur in de wijk en het aanbod?
Is er te weinig kunst in de Malburgse openbare ruimte en zijn er te weinig culturele activiteiten in de openbare ruimte? Of vindt u kunst en cultuur maar onzin en zonde van het geld.

De Vraag: Kunst & Cultuur in Malburgen

In welk deel of buurt van Malburgen woont u?
Wat is uw leeftijdscategorie?
Hoeveel kunstwerken denkt u dat er in de openbare ruimte van de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje te vinden zijn?
Wat vindt u van het aanbod aan kunstwerken in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje?
Als er ruimte is voor een kunstwerk bij u in de buurt of wijkdeel. Zou u zich dan in willen zetten of betrokken willen zijn bij de keuze van de kunstenaar en/of het kunstwerk?
Wat vindt u van het aanbod aan culturele activiteiten bij u in de buurt en of wijkdeel? Denk aan muziek- en toneel maken, zang en dans.
Neem u deel aan culturele activiteiten in uw eigen wijk(deel) of buurt?
Mist u een culturele activiteit in uw buurt of wijk(deel) waar u in uw wijk wel aan deel zou willen nemen als deze activiteit ook aanwezig is? (korte omschrijving.)
In zomer 2019 werd voor de eerste keer in Malburgen het Ruimtekoers Festival georganiseerd aan de Paardebloemstraat. Een 4-daags breed kunst- en cultuur evenement met tal van activiteiten voor jong en en oud. Wat vond u hiervan?
In 2020 wordt van 29 mei tot en en 1 juni opnieuw het Ruimtekoers Festival georganiseerd. Dit jaar zal de locatie nabij winkelcentrum Drieslag zijn (achter de Shell op het grasveld.) Het programma is breder dan afgelopen jaar, met ook meer ruimte voor organisaties, kunstenaars en activiteiten uit de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Denkt u erover om dit festival te gaan bezoeken?
Hartelijk dank voor het deelnemen. De antwoorden worden teruggekoppeld in de volgende wijkkrant, en tijdens de bewonersbijeenkomsten van het Wijkbeheer Malburgen.  Als u nog wa kwijt wilt over deze De Vraag of De Vraag in het algemeen, kan u dat hieronder laten weten.