Home / Adverteren op de wijkwebsite 

Adverteren op de wijkwebsite 

Het is vanaf voorjaar 2018* mogelijk om te adverteren op de wijkwebsite van Malburgen. Wat de mogelijkheden en kosten zijn leest u hieronder.

Bereik

Met een advertentie op de voorpagina van de wijkwebsite bereikt u minimaal zo’n 5600 bezoekers per maand wat kan oplopen tot boven de 14.000 bezoekers per maand. In tegenstelling tot de wijkkrant wordt de wijkwebsite niet alleen gelezen in Malburgen maar ook door veel bezoekers uit andere delen van Arnhem en omliggende gemeentes zoals Lingewaard en Overbetuwe.

Hoe werkt het

Uw advertentie (banner) wordt getoond in een zogenaamde carrousel, roterend met maximaal 6 andere advertenties. Het maximale aantal advertenties op de voorpagina zal 12 zijn, getoond in 2 banners.

De grootste banner-carrousel komt onder de navigatiebalk en heeft de meeste attentiewaarde. De kleinere banner komt in de zijbalk.

Elke advertentie is 5 seconden zichtbaar en de volgorde van advertenties is random tijdens de rotatie. Als bezoekers op uw advertentie (banner) klikken gaan ze naar uw website, facebook pagina of indien gewenst naar uw pagina op www.inmalburgen.nl (ook afhankelijk van uw organisatie.)

Formaten en advertentie aanlevering

De formaten zijn: 970 bij 90 pixels voor het grote formaat bovenaan de frontpage en 300 bij 250 pixels voor het kleinere formaat in de zijbalk.
Advertenties kan u zelf aanleveren, mocht u zelf geen online advertentie hebben of zelf willen maken dan kan dit kosteloos door ons worden gedaan.

Adverteren in de wijkkrant is gratis adverteren op de wijkwebsite

Adverteert u, of wilt u adverteren in de wijkkrant, dan wordt uw advertentie gratis getoond op de wijkwebsite voor een periode van 2 maanden.

Wat kost dat?

Het eerste jaar is de prijs extra laag om kennis te maken met online adverteren op de wijkwebsite.
Voor de top banner-carrousel zijn de advertentiekosten 10,- Euro per maand exclusief BTW.
Voor de kleinere banner-carrousel  in de zijbalk zijn de advertentiekosten 5,- Euro per maand exclusief BTW.

Plaatsing & meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de redactie van de wijkwebsite.

* I.v.m. technische beperkingen huidige wijkwebsite is adverteren pas mogelijk op de vernieuwde wijkwebsite die in het voorjaar 2018 gelanceerd zal gaan worden.