Wijkbeheer Malburgen

Bijeenkomst Wijkbeheergroep Het Duifje

Bijeenkomst van de Wijkbeheergroep Het Duifje. Wijkbeheergroep  Het Duifje is een door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie in wijkdeel Het Duifje, van de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. De wijkbeheergroep houdt zich in het algemeen bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt de wijkbeheergroep allerlei projecten in dit wijkdeel. Bijvoorbeeld op het gebied van spelen, leefbaarheid en cultuur. Zo heeft de wijkbeheergroep middels het wijkbudget al bijgedragen aan diverse speeltuintjes, zorgen zij voor de opfleuring van de wijk middels hangende bloembakken, ondersteunen ze een buurttuin er zetten zij zich in om de leefbaarheid in Het Duifje op peil te houden. Deelnemers aan de Wijkbeheergroep Het Duifje nemen ook deel in het Wijkplatform Malburgen Oost, Immerloo en Het Duifje.

Organisatie en samenstelling Wijkbeheergroep Het Duifje

Wijkbeheergroep Het Duifje bestaat uit een tiental bewoner-deelnemers afwisselend aangevuld met afgevaardigden vanuit diverse organisaties actief in de wijk, zoals Rijnstad en gemeente Arnhem. Op uitnodiging sluiten soms afgevaardigden vanuit andere organisaties actief in de wijk aan.

De bewoners zetten zich onafhankelijk in, en zijn de ogen en oren van Het Duifje De meeste bewoner-deelnemers kennen hun wijkdeel goed en wonen er al jaren. Hierdoor hebben zij veel kennis en ervaring.

Bijeenkomsten Wijkbeheergroep Het Duifje

De wijkbeheergroep organiseert vijf keer per jaar bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden op basis van agenda een aantal vaste onderwerpen besproken. Daarnaast is er ruimte voor thematische onderwerpen of actuele zaken die er spelen in Het Duifje. Bewoners die wonen in het Het Duifje kunnen ten allen tijde iets inbrengen of deelnemen aan de bijeenkomsten.

Neem ook deel in Wijkbeheergroep Het Duifje

Leuk of een goed idee, of er speelt wast in je straat of buurt en er wordt maar niets mee gedaan? Neem dan eens contact op met de Wijkbeheergroep Het Duifje of schuif eens aan tijdens een bijeenkomst. De wijkbeheergroep staat in goede verbinding met zowel gemeente als diverse andere organisaties. Naast dat de Wijkbeheergroep zichtbaar de wijk verbetert kun je bji een leuk of goed idee ook gebruik maken van het bewonersbudget, bijvoorbeeld voor een straat of buurtfeest.

Meer weten? Mail met info@malburger.nl

Meer informatie over het Wijkbeheer Malburgen, de wijkbeheergroepen en Wijkplatforms. klik hier

Wil je een aanvraag doetn en gebruik maken van het Wijkbudget? Klik hier

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mei 06 2024

Tijd

19:30 - 21:30
Categorie
QR code