Wijkbeheer Malburgen

Bijeenkomst Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

Bijeenkomst van de Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid. Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid is een door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid, van de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. De wijkbeheergroep houdt zich in het algemeen bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt de wijkbeheergroep allerlei projecten in dit wijkdeel. Bijvoorbeeld op het gebied van spelen, leefbaarheid en cultuur. Zo heeft de wijkbeheergroep middels het wijkbudget al bijgedragen aan diverse speeltuintjes, zorgen zij voor de opfleuring van de wijk middels financiering van de hangende bloembakken er zetten zij zich in om de bewonersbetrokkenheid in Malburgen Oost-Zuid te verbeteren. Drie dbewoner-deelnemers aan de Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid nemen ook deel in het Wijkplatform Malburgen Oost, Immerloo en Het Duifje.

Organisatie en samenstelling Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid bestaat uit een achttal bewoner-deelnemers afwisselend aangevuld met afgevaardigden vanuit diverse organisaties actief in de wijk, zoals Rijnstad en gemeente Arnhem. Op uitnodiging sluiten soms afgevaardigden vanuit andere organisaties die actief in de wijk zijn aan.

De bewoners zetten zich onafhankelijk in, en zijn de ogen en oren van Oost-Zuid. De meeste bewoner-deelnemers kennen hun wijkdeel goed en wonen er al jaren. Hierdoor hebben zij veel kennis en ervaring.

Bijeenkomsten Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

De wijkbeheergroep organiseert vijf keer per jaar bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden op basis van agenda een aantal vaste onderwerpen besproken. Daarnaast is er ruimte voor thematische onderwerpen of actuele zaken die er spelen in Ooost-Zuid. Bewoners die wonen in Malburgen Oost-Zuid kunnen ten allen tijde iets inbrengen of deelnemen aan de bijeenkomsten.

Neem ook deel in Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid

Leuk of een goed idee, of er speelt wast in je straat of buurt en er wordt maar niets mee gedaan? Neem dan eens contact op met de Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Zuid of schuif eens aan tijdens een bijeenkomst. De wijkbeheergroep staat in goede verbinding met zowel gemeente als diverse andere organisaties. Naast dat de Wijkbeheergroep zichtbaar de wijk verbetert kun je bji een leuk of goed idee ook gebruik maken van het bewonersbudget, bijvoorbeeld voor een straat of buurtfeest.

Meer weten? Mail met de bewonersondersteuner van het Wijkbeheer Malburgen, info@malburger.nl

Meer informatie over het Wijkbeheer Malburgen, de wijkbeheergroepen en Wijkplatforms. klik hier

Wil je een aanvraag doetn en gebruik maken van het Wijkbudget? Klik hier

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

jun 03 2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

MFC Malburcht
Categorie
QR code