Christiaan Hendriks – Pop-up massagepraktijk

“Massage doet veel: het geeft balans en maakt je weer heel”

Op de tweede verdieping van het Bruishuis in Arnhem vind je de pop-up massagepraktijk van Christiaan Hendriks, holistisch massagetherapeut. Zeker de moeite waard om langs te gaan, want met zijn rustige uitstraling, ontspannende entourage en doelgerichte massage brengt hij menig op hol geslagen hoofd of protesterend lichaamsdeel  weer in balans.

Holistisch betekent niets anders dan ‘geheel’ of ‘allesomvattend’. Een holistische massage van Christiaan maakt je bewust van signalen die je lichaam je geeft. Afhankelijk van welke behandeling je kiest, komt er ruimte voor weggestopte gevoelens, gaat energie weer door je lichaam stromen en worden bijvoorbeeld pijnlijke spieren weer soepel. Daar is niks zweverigs aan; het is een kwestie van aandacht voor jezelf hebben en luisteren naar wat je lijf te vertellen heeft. Christiaan vertaalt dat moeiteloos naar een van zijn massagebehandelingen.

“Van de aanraking alleen al, gaat een helende werking uit’, vertelt hij. “Fysiek beïnvloedt massage je bloedsomloop, lymfestroom en energiestroom. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. Door aanraking met aandacht kom je ook in contact met je gevoel. Misschien wel met gevoelens waar je voorheen geen weet van had. Lichaam en geest worden meer één. Je komt weer in balans.”

Welke behandelingen?

Je kunt bij Christiaan terecht voor klassieke massage, energetische massage, voetreflexzone massage, holistic pulsing (je op een zachte manier in een ritmische beweging brengen die bij jou past) en stoelmassage (door je kleding heen, zonder olie; een ‘snelle’ oppepper, eventueel op lokatie). Welke behandeling bij jou past, kun je samen met Christiaan bekijken in een voorgesprek. Weet je al wat je wilt of nodig hebt? Dan kun je ook direct een massageafspraak maken.

Praktisch

Behandelingen van één uur kosten 45 euro. In zijn pop-up massagepraktijk kun je nu gebruik maken van de kennismakingskorting: je kunt dan de eerste en tweede behandeling volgen voor 25 euro per uur. Voor de stoelmassage geldt een prijs van 20 euro voor twintig minuten. Ook hierbij krijg je een kennismakingskorting: de eerste twee behandelingen voor de helft van de prijs (dus 10 euro per behandeling). De prijzen zijn inclusief btw.

De praktijk is elke dag open, maar bel wel even voor een afspraak: 06 1223 6783. Mailen kan ook: christiaanhendriks@live.nl. Meer weten over Christiaan en zijn praktijk? Kijk dan op: www.holistischemassages.nl of op zijn Facebookpagina ‘Holistische massages’. Je vindt de praktijk in het Bruishuis, aan de Akkerwindestraat 1 in Arnhem. Kamer 2.05 (tweede verdieping, kamer 05).