Wijkteam Zorg

Woont u in Malburgen of Eimersweide? Dan kunt u bij het wijkteam Malburgen terecht met al uw vragen over opvoeding, zorg, welzijn, werk en inkomen. Veel antwoorden vindt u op de site www.zodoenwehetinarnhem.nl. U kunt via deze website ook een afspraak maken met het wijkteam Malburgen voor een bezoek bij u thuis.

Komt u er niet uit? Bel de Klantenservice via 088-2260000.

Wat doet het Wijkteam?
Vanaf 2015 zijn er in Arnhem wijkteams actief met ervaren coaches voor volwassen, jeugd en gezin. Ze geven steun en advies bij zorg, opvoeding, welzijn, werk en inkomen. Het wijkteam bestaat uit professionals op de gebieden maatschappelijk werk, jeugd, werk en welzijn.

Aanpak van het Wijkteam
Hebt u voorzieningen of professionele hulp nodig? Voor uzelf of voor uw gezin? De coach van het wijkteam kijkt samen met u wat er precies aan de hand is en maakt samen met u een plan.Wellicht kunnen vrienden, familie, bekenden of buren iets voor u doen. Als er professionele hulp nodig is, helpt uw coach om dit te regelen. U krijgt een vaste coach, die bij u thuis komt. Samen doen we er alles aan om te zorgen dat een probleem niet onnodig groot wordt.

Spreekuren in de wijk
Sinds december 2015 heeft het Wijkteam Zorg ook een spreekuur locatie in de wijk Malburgen. U kunt hier op onderstaande locatie en dagen terecht.

MALBURGEN_Bruishuis

 

 

 

 

 

Spreekuren Wijkteam Zorg Malburgen in het Bruishuis

  • Dinsdagen van 15:00 – 17:00 uur
  • Donderdagen van 9:00 – 11:00 uur

Het Bruishuis is gevestigd aan: Akkerwindestraat 1 (achter winkelcentrum Drieslag)
Ruimte 005 (Begane grond, linksaf, in de zogenaamde ‘zorgstraat’)