Home / bijeenkomst / Zaterdag 11 November – Dag van de Mantelzorg

Zaterdag 11 November – Dag van de Mantelzorg

Op zaterdag 11 november wordt de Dag van de Mantelzorg in Arnhem gevierd. Een dag waarop mantelzorgers uit Arnhem in het zonnetje gezet worden, ter waardering en dank voor hun inzet. Mantelzorg & Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT Arnhem) organiseert deze dag in samenspraak met de sociale wijkteams en de teams leefomgeving. Net als vorig jaar verzorgen zij een ontspannende en hartverwarmende dag in de wijken. Dus dichter bij huis én meer in contact met directe buurt(lot)genoten en de wijkcoaches: Mensen die ondersteunend kunnen zijn bij de zorgtaak van mantelzorgers. En dat is belangrijk, want Mantelzorg doe je samen!

afbeelding Het Bruishuis

In het Bruishuis

Iedere wijk heeft een eigen programma. In Malburgen wordt u ‘s middags ontvangen in Geniet in het Bruishuis en kunt u genieten van een heerlijke high tea, ook worden er leuke workshops aangeboden. Bent u mantelzorger en wilt u graag deelnemen aan deze dag? Dan vragen wij u zich vooraf aan te melden. Dit kan vanaf maandag 16 oktober tot en met vrijdag 3 november via MVT Arnhem.

Het programma en de aanmeldprocedure zijn binnenkort te vinden op www.mvtarnhem.nl. Ook zullen er op verschillende plekken in de wijk posters en leaflets uitgedeeld worden.

2 reacties

  1. graag wil ik aanmelden en niet mijn e mail niet moeten gepubliceerd

  2. graag wil ik aanmelden en wil ik niet dat mijn e mail wordt gepubliceerd

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*