Home / Groen & Milieu / 13 en 14 maart NLdoet! in Malburgen West en Het Duifje

13 en 14 maart NLdoet! in Malburgen West en Het Duifje

NLdoet, de jaarlijkse landelijke actie georganiseerd vanuit het Oranjefonds waarbij zowel particulieren als bedrijven zich  inzetten om sociaal-maatschappelijk een klus uit te voeren kent in Malburgen dit jaar in ieder geval twee grote activiteiten. Op vrijdag 13 maart in Malburgen West en op zaterdag 14 maart in Het Duifje. Beide acties is voor iedereen vrij om aan mee te doen. 

Heel Arnhem Schoon

Op 13 maart om 13:00 uur wordt de aftrap in Malburgen gegeven door Heel Arnhem Schoon. De stichting is sinds eind 2019 succesvol actief in vrijwel heel Malburgen en met haar tientallen bewoners wordt er wekelijks vele zakken vol met zwerfvuil opgeruimd. Op 13 maart aanstaande volgt er tijdens NLdoet een extra grote opruimactie waarbij iedereen aan mee kan doen. Kinderen onder 12 jaar graag onder begeleiding. Verzamelpunt is Supermarkt Jan Linders. Voor opruimmateriaal zoals knijpers en plasticzakken wordt gezorgd naast koffie en thee en iets lekkers. Er wordt in groepjes gelopen door verschillende delen van Malburgen.

  • Wanneer: vrijdag 13 maart, om 13:00 tot ongeveer 16:00 uur
  • Waar: verzamelen voor supermarkt Jan Linders, aan de Hoefbladlaan
  • Wie: iedereen die zin heeft, aanmelden is niet nodig, maar mag wel (zie de flyer hieronder)
poster NLdoet actie vanuit Heel Arnhem Schoon

klik voor grotere afbeelding

 

NLdoet in Het Duifje – zwerfvuil opruimdag zaterdag 14 maart

NLdoet staat in het Duifje bekend als een van de twee jaarlijkse opruimdagen georganiseerd vanuit de Wijkbeheergroep. Na de successen van afgelopen jaren wordt in wijkdeel Het Duifje ook dit jaar weer de zwerfvuil opruimdag georganiseerd tijdens NLdoet. Vrije deelneming, dus u hoeft zich niet van te voren aan te melden. De actie begint om 10:00 uur en zal tot ongeveer 12:00 uur duren. Voor afvalknijpers, oranje hesjes, vuilniszakken en andere materialen wordt gezorgd. Deelnemers worden getrakteerd Naast koffie en thee is er ook een heerlijke lunch en tevens een klein presentje voor deelname na afloop.

  • Wannee:  zaterdag 14 maart, 2020 van 10:00 tot ongeveer 12:00 uur
  • Waar: verzamelen in buurthuiskamer de Duiventil, onder in de flat aan de Keizershof
  • Wie: iedereen, maar kinderen onder de 8 jaar graag met begeleiding
flyer NLdoet Het Duifje

klik voor grotere versie

Ook een activiteit aanmelden?

De wijkwebsite malburgen.nl trekt vele honderden bezoekes per dag, daarnaast worden berichten gedeeld via de diverse facebook pagina’s. Wij maken uw sociale activiteit voor NLdoet  op 13 en/of 14 maart graag (meer) bekend. Stuur informatie naar  info@malburger.nl en het wordt geplaatst.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*