Home / Cultuur / 14 september – Wijkdag Malburgen

14 september – Wijkdag Malburgen

Zaterdag 14 september wordt er op winkelcentrum Drieslag weer de jaarlijkse Wijkdag Malburgen georganiseerd. Een dag traditioneel gevuld met muziek, entertainment, activiteiten voor kinderen & jeugd en natuurlijk een uitgebreide rommelmarkt. Meer informatie over de rommelmarkt en het huren van kramen vindt u verderop in het bericht.

Activiteiten

Voor kinderen zijn er verschillende attracties tijdens de Wijkdag, waaronder een Sport & Spelplein, Multi Fun Springkussens, , exotische hapjesmarkt, speciale winkeliersaanbiedingen, infotainment en presentatie van diverse organisaties, schminken en Letz Rock en het Broodje Zuid Kidzkorner

Optredens

Voor het podium is weer een terras, zodat u kunt genieten van de verschillende artiesten, die gaan optreden. Artiesten waaronder: DWS showband, DJ Rico en Ron Maron. Café Zuid zal ook diverse artiesten ten gehore brengen.

Rommelmarkt

Ook dit jaar ontbreekt de rommelmarkt dus niet. Aan de kant van het Gangulphusplein kunt u tussen tientallen kramen weer snuffelen, van zowel particulieren als ambulante handel.

Een kraam huren

Voor de wijkdag kunnen nog kramen worden gehuurd. Een gedeelde 4 meter officiële marktkraam, dus 2 meter overdekt, kost nu € 14,50 Euro. Een hele officiële marktkraam, overdekt en dus 4 m lang kost € 28. En u mag altijd ook uw 2e hands verkoopwaar voor(onder) de kraam plaatsen. De voorwaarden en annulering-spelregels blijven net als voorgaande jaren gelijk. Er kunnen helaas maar een beperkt aantal kramen worden verhuurd.

Voor de verhuur van kramen en/of vragen over de voorwaarden neem contact op met Braun Productiez: info@braunproductiez.nl of 0650264808.

Wijkdag Malburgen 2019

5 reacties

 1. Hallo klopt de prijs van kraam huur wel? Dit was altijd duurdr

 2. Goede middag is het moegelijk dat ik die folder via mij mail kan krijgen .
  Ik ben al ingeschreven bij jullie en wacht voor.meer inf .
  Fijne dag
  Mevr Lovert

 3. Beste Sumayla en mej. H. Dorwart. De wijkmedia is geen onderdeel van de organisatie van de Wijkdag. Het beste kan u even met dhr. Braun contact opnemen, info@braunproductiez.nl of 0650264808

  -redactie-

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*