Home / Malburgen / Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren

Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren

Vanaf 18 maart zijn glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL bij de woningen in Arnhem Malburgen langs aan het gaan om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Voorbereidende werkzaamheden

Gebiedsmanager Rita van Werven legt uit wat deze werkzaamheden inhouden: “Onze voorbereiders gaan langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Hij kijkt daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraagt de voorbereider de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.”

Elke woning krijgt gratis glasvezel

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Arnhem Malburgen worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. Via de postcodecheck op www.kpnnetwerknl.nl zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

Meer informatie tijdens de Glasvezelavond

Op 28 maart organiseert KPN NetwerkNL een Glasvezelavond. Tijdens deze dag komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners hier voor alle vragen terecht over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel. In onze Glasvezelkrant van vorige week is echter per abuis een verkeerde datum opgenomen.

Waar, wanneer en hoe laat:

Datum:                       donderdag 28 maart
Inloop:                       19.00 uur
Start presentatie  
  19:30 uur
Locatie: 
                     MFC De Spil, Lupinestraat 12, 6841 GD Arnhem

Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

Bovenstaande is een bericht aangeboden door KPN NetwerkNL

Doorlopende informatie & communicatie aanleg glasvezel in Malburgen, Immerloo en Het Duifje

De aanleg van glasvezel door KPN NetwerkNL is een langdurig project dat dit jaar in de gehele wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje uitgevoerd gaat worden. Om u op de hoogte te houden zal de wijkmedia in Malburgen er regelmatig aandacht aan besteden (ook in de wijkkrant) met informatie vanuit KPN NetwerkNL. Er komt een aparte tijdelijke pagina op de homepage van de wijkwebsite.

 

 

2 reacties

  1. Er kwam iemand bij ons aan de deur die wilde dat wij glasvezel namen wij hebben al ziggo en wij hoeven niks van kpn Heel veel mensen hebben ziggo in malburgen dus ik denk niet dat ze veel verkopen

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*