Home / Nieuws / 19 juni – Familiedag & Stichting Prisma 12.5 jaar!

19 juni – Familiedag & Stichting Prisma 12.5 jaar!

Op woensdag 19 juni tussen 14:00 – 17:00 uur is er dubbel feest in wijkdeel Immerloo. Naast dat er dan weer de jaarlijkse familiedag wordt gehouden, wordt ook het 12.5 jarig bestaan van Stichting Prisma gevierd. De Familiedag is een activiteiten dag waar iedereen welkom is dat overigens al voor de 12de keer wordt georganiseerd door de stichting in samenwerking met diverse andere organisaties actief in Immerloo.

stichting prisma

Stichting Prisma 12.5 jaar

In 2006 begon een actieve groep bewoners met verschillende achtergronden in een voormalig schoolgebouw een stichting om voor bewoners uit Immerloo laagdrempelige activiteiten te organiseren. Activiteiten op het gebied van cultuur, educatie, sport en bewegen maar vooral ook ontmoeten. Ondersteuning kreeg de stichting door de jaren heen vanuit het Wijkbeheer Malburgen (Wijkplatform) maar ook vanuit de gemeente Arnhem.
In het huidige Huis voor de Wijk heeft de stichting en haar vrijwilligers in die ruim 12 jaar een breed programma opgebouwd wat het bijna dagelijks aanbiedt voor vele tientallen bewoners uit vooral Immerloo. Van koffieochtenden tot naaicursussen, van de zeer populaire gratis taallessen tot fietscursussen en eenmalige activiteiten zoals de Familiedag.

Familiedag 2019

Dit jaar is de Familiedag dus extra feestelijk met een extra leuk programma medegeorganiseerd door diverse organisaties; waaronder attracties, verschillende sportieve activiteiten, muziek en dans en natuurlijk hapjes en drankjes – met natuurlijk ook dit jaar weer de gratis suikerspin en popcorn.

Rommelmarkt

De familiedag is niet compleet zonder rommelmarkt. Ook dit jaar kan iedereen weer zijn of haar spulletjes verkopen. De locatie is op de parkeerplaats voor het schoolplein tussen basisschool het Mozaïek en Huis voor de Wijk (Prisma.) Er zijn nog een aantal plekken vrij en je kan je nog opgeven bij Wilma op 06-26756026 of via  wilmakoel@hetnet.nl

Toe ziens tijdens de Familiedag 2019!

Tot ziens op de Familiedag, woensdagmiddag 19 juni vanaf 14:00 uur op het schoolplein tussen het Huis voor de Wijk (Prisma) en basisschool Het Mozaïek aan de Eimerssingel-Oost 266.

Een reacti

  1. Superschattige foto!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*