Home / Malburgen / 2 oktober – vergadering Wijkplatform Malburgen Oost

2 oktober – vergadering Wijkplatform Malburgen Oost

Aanstaande 2 oktober wordt in wijkcentrum de Hobbit de vergadering van het Wijkplatform Malburgen Oost gehouden. Deze openbare vergadering begint om 19:30 uur. Tijdens de vergadering worden onder andere de volgende onderstaande onderwerpen behandeld.

  • Project Vakbroeders in Malburgen
  • Stand van zaken herstructurering Malburgen Oost
  • Samenstelling Wijkplatform Malburgen Oost (nieuwe voorzitter & uitbreiding DB)
  • Toelichting en besluitvorming diverse financiële aanvragen (zie link naar agenda hieronder)

De complete agenda is hier te vinden.

Wat is het Wijkplatform Malburgen Oost

Wijkplatform Malburgen Oost is een door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie in wijkdeel oost (ten oosten van de Nijmeegseweg.) Het wijkplatform bestaat zowel uit bewonersleden als afgevaardigden uit beroepsorganisaties actief in de wijk Malburgen, zoals: gemeente Arnhem, welzijnsorganisaties, Volkshuisvesting, politie en de Arnhemse politiek.

Het wijkplatform heeft een vanuit de gemeente Arnhem eigen budget waaruit het tal van initiatieven en projecten van zowel bewoners als organisaties actief in Malburgen Oost ondersteunt.

Waar zet een Wijkplatform zich voor in

Het wijkplatform zelf houdt zich bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt het Wijkplatform allerlei projecten en bewonersinitiatieven in Malburgen Oost. Van het tegengaan van verloedering tot de inrichting van een speeltuintje, kunst of veiligheid in de wijk. Zowel in Malburgen West als Oost is er een Wijkplatform actief van vergelijkbare opzet en dezelfde doelstellingen.

Meer informatie over Wijkplatform Oost vindt u hier

Vergadering van het Wijkplatform bijwonen

De vergaderingen van het Wijkplatform zijn openbaar. Liefst wel even van te voren aangeven of u wilt komen i.v.m. de drukte. U kan zich opgeven bij opbouwwerker Wim Petersen: w.petersen@rijnstad.nl 

Voor een overzicht van alle openbare en niet-openbare vergaderingen binnen het wijkbeheer Malburgen (wijkbeheergroepen en Wijkplatforms) zie de wijkagenda 

Een reacti

  1. Er staat alleen een link naar de agenda. Kunnen alle stukken ook worden gedownload?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*