Home / Drieslag / 20 maart – ontmoet raadsleden, wethouder en Team Leefomgeving Malburgen op winkelcentrum Drieslag

20 maart – ontmoet raadsleden, wethouder en Team Leefomgeving Malburgen op winkelcentrum Drieslag

Aanstaande woensdag 20 maart is naast verkiezingsdag ook de dag dat u het Team Leefomgeving van Malburgen kan ontmoeten op  de Drieslag. Vanaf 10:30 uur staat het Team Leefomgeving Malburgen samen met enkele raadsleden en wethouder op het winkelcentrum.

Thema’s & Speerpunten

Aan de hand van thema’s en speerpunten kan u op winkelcentrum Drieslag in discussie gaan met zowel de leden van het team als met de aanwezige raadsleden en wethouder. Wat vindt u belangrijk, waar moet meer of misschien juist minder op worden ingezet in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje?

‘Thermometer van de Wijk’

Het team leefomgeving Malburgen ziet zich als de thermometer van de wijk. Het werkt daarom samen met tientallen organisaties in de wijk, waaronder bewonersorganisaties zoals binnen het wijkbeheer: de Wijkplatforms en Wijkbeheergroepen maar ook beroepsorganisaties zoals het Sociaal Wijkteam Malburgen, politie en woningcorporaties.
Team Leefomgeving Malburgen werkt vanuit de wijk en is in de wijk dan ook voor bewoners het eerste aanspreekpunt van de gemeente Arnhem als het gaat om beleid op het gebied van leefbaarheid, wijkonderhoud, cultuur, sport en maatschappelijke betrokkenheid en nog veel meer zaken.

Kom kennis maken en geef aan wat u belangrijk vindt

Kom op woensdagochtend 20 maart tussen 10:30 – 12:00 uur naar winkelcentrum Drieslag en laat horen wat u belangrijk vindt. Niet alleen aan het aanwezige Team Leefomgeving Malburgen maar ook aan de aanwezige raadsleden en wethouder.

Meer informatie over het Team Leefomgeving Malburgen vindt u hier.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*