Home / Cultuur / 21 September – Doe mee met World Cleanup Day – in Malburgen

21 September – Doe mee met World Cleanup Day – in Malburgen

Op 21 september 2019 vindt voor de tweede keer in Malburgen de World Cleanup Day plaats.  De World Cleanup Day is een internationaal evenement met als doel om de wereld mooi, schoon en leefbaar te houden. Wereldwijd vinden die dag opruimacties plaats, zo ook dit jaar weer in de Malburgse uiterwaarden & strandjes aan de Rijn. Vorig jaar was een uiterst succesvolle eerste keer met ruim 40 vrijwilligers uit geheel Arnhem werd er toen ruim een ton aan zwerfvuil opgehaald!

Startpunt Informatiecentrum Meinerswijk

Het startpunt op 21 september is informatiecentrum Meinerswijk. Daar is voldoende gratis parkeergelegenheid en het is ook met de fiets goed bereikbaar. U gaat de Nelson Mandelabrug tegenover station Arnhem Centraal over, neemt de afslag halverwege de brug en rijdt naar de Rijn. Dan over de weg ‘Meinerswijk’ in de richting van Oosterbeek. Het ligt ongeveer tegenover Artez Hogeschool voor de Kunsten.

Programma

13:30 uur – ontvangst met koffie/thee/koek in infocentrum Meijnerswijk, Bedrijventerrein Meijnerswijk 9
14:00 uur – instructie en start op schoonmaakactie Arnhemse stranden langs de Rijn en Meijnerswijk
16:00 uur – einde op schoonmaakactie en verzamelen ingezameld zwerfvuil

Doe ook mee!

Doe ook dit jaar mee! Meld je aan via WCD.arnhem@hotmail.com

Met medewerking van…

Diverse organisaties helpen ook deze keer weer mee om er succesvol evenement van te maken, waaronder gemeente Arnhem, Livit, het Kinderwijkteam en KondorWessels Projecten. Zo wordt er gezorgt voor hestjes, afvalknijpers en afvalzakken. voor de deelnemers. Bij deze actie zijn ook de  schonebuurtcoaches aanwezig en regelen we dat het afval wordt opgehaald.
Voor meer informatie over World Cleanup Day, en het evenement in Arrnhem, zie ook deze facebook pagina en onderstaande flyer.

World Cleanup Day

World Cleanup Day Poster

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*