Home / Jeugd Activiteiten / 23 November – kom naar de Entree Shop en ontmoet Sinterklaas!

23 November – kom naar de Entree Shop en ontmoet Sinterklaas!

Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas aan in Arnhem, maar volgende week donderdagavond komt hij naar Malburgen Oost-Noord. Sinterklaas brengt dan met zijn pieten een bezoek aan de Entree-shop aan de Korianderstraat. Kinderen (met pappa’s en mamma’s) zijn dan van harte welkom om Sinterklaas te ontmoeten.

Kleurplaat

Sinterklaas zou het heel leuk vinden als je onderstaande kleurplaat (druk op kleurplaat voor grotere versie) inkleurt en meeneemt.

kleurplaat Sinterklaas

Print de kleurplaart uit en neem hem mee voro Sinterklaas!

Hoe laat?

In de Entree-shop op 23 november.
Van 18:00 – 19:00 uur bezoekt Sinterklaas en zijn pieten de winkel aan de Korianderstraat 81 in Malburgen Oost-Noord. De winkel is tot 20:00 uur open.

Wat is de Entree-shop?

De  Entree-shop is een ‘leerzame winkel’ van het Rijn-IJssel College. Een prima plek om in de wijk iets leuks te vinden (als cadeautje.) Op zoek naar leuk speelgoed? Een mooie pennenset? Of een ander origineel cadeautje? Neem eens een kijkje in de Entree-shop. Voor schappelijke prijzen vind je daar verschillende producten: van kleding, schoenen en tassen, tot zelfgemaakte metalen vuurkorven, decoratieve uiltjes en Fair Trade-producten. Voor elk wat wils!

Meer informatie over de Entree-shop vindt u hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.