Home / Cultuur / 24 November – kom naar de Talkshow kunst in de wijk

24 November – kom naar de Talkshow kunst in de wijk

Arnhem-Zuid staat niet bepaald bekend om zijn sprankelende culturele infrastructuur. Voor theater, het café of de muziekschool moet men doorgaans de brug over. Reden genoeg om kunst in te zetten als middel, om het verschil mee te maken in Zuid! Het ruimtekoers festival wat  nu aan de gang is en lovende kritieken krijgt en veel bezoekers trekt organiseert een talkshow.

Ruimtekoers festival

Tijdens het Ruimtekoers Festival organiseert Kunstbedrijf Arnhem een talkshow waar de traditie van ‘kunst in de wijk’ wordt besproken. Cultuuraanjagers hebben de afgelopen jaren samen met bewoners, kunstenaars, maatschappelijke en culturele organisaties een impuls willen geven aan de ontwikkeling van de wijk en haar bewoners. Samen met initiatiefnemers, kunstenaars, wijkprofessionals en andere betrokkenen wordt de balans opgemaakt. Wat is de zin en onzin van kunst in de wijk? Waar komen ze vandaan en waar willen ze naartoe? En vooral, wat bezielt de Zuiderling?

De talkshow vindt plaats op vrijdag 24 november in het hoofdkwartier van Ruimtekoers aan de Groningensingel 51 in Arnhem. Aanvang 15:00 uur tot 17:00 uur. Aansluitend kan men een maaltijd nuttigen in A Place To Eat. De entree is gratis.

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*