Home / Malburgen / 26 juni – Bijeenkomst Kansrijk Opgroeien Malburgen Oost-Zuid, Immerloo en het Duifje

26 juni – Bijeenkomst Kansrijk Opgroeien Malburgen Oost-Zuid, Immerloo en het Duifje

Op woensdag 26 juni aanstaande wordt er voor personen en organisaties die naschoolse activiteiten willen organiseren voor kinderen in de leeftijd van 9, 10 en 11 jaar in de wijkdelen Malburgen Oost-Zuid, Immerloo en het Duifje een bijeenkomst georganiseerd.

Presentatiekader voor het naschoolseprogramma in deze wijk

Het doel van deze bijeenkomst is een presentatiekader te vormen voor het aanbod van naschoolseprogramma in de wijkdelen Oost-Zuid, Immerloo en Het Duifje van de wijk Malburgen.  Tevens willen we u uitdagen om mee te helpen invulling te geven aan de naschoolse activiteiten.

Indien u niet in staat bent om deel te nemen aan de bijeenkomst, maar wel geïnteresseerd bent in het doen van een aanbod en meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met marieke.Hulshof@arnhem.nl of paulien.toonen@arnhem.nl

U komt? Geef het even door aan…

Projectsecretaris: lida.luijten@arnhem.nl of u aanwezig kunt zijn bij deze bijeenkomst. We hopen u te ontmoeten op 26 juni!

Datum: 26 juni 2019
Tijd: 09:30 – 11:30 uur
Locatie: Huis voor de Wijk (Prisma)
Eimerssingel Oost 266, 6834CZ Arnhem

Kansrijk opgroeien Malburgen

 

Wijk- & Activiteitenagenda

Deze bijeenkomst makkelijk aan uw digitale agenda toevoegen? Gebruik hiervoor de wijk- en activiteiten agenda van Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

http://activiteiten.inmalburgen.nl/

Toevoegen van een activiteiten aan uw digitale agenda doet u door te klikken op een activiteit en dan onderaan de activiteit details te klikken op KALENDER of GOOGLECAL

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*