Home / Cultuur / 26 mei – Kom naar de open dag van D.W.S.

26 mei – Kom naar de open dag van D.W.S.

D.W.S. het enige verenigings-orkest in Malburgen houdt op 26 mei a.s. een open dag. D.W.S is begonnen als drumband maar is door de jaren heen omgevormd tot een zogenaamd amusementsorkest. Het orkest is een gemêleerd gezelschap, bestaande uit zowel jongeren als ouderen. 

Jeugd

Er is binnen D.W.S. veel aandacht voor de jeugd. Op de woensdagmiddagen biedt de vereniging een unieke jeugdopleiding aan waarbij plezier in het bespelen van een instrument voorop staat. Deze zelf ontwikkelde muziekopleiding zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs muziek leren maken. Ze leren noten lezen, muziek theorie en geschiedenis en natuurlijk het bespelen van een instrument. De methode houd rekening met iedereen en is er op gericht kinderen op een leuke manier muziek te leren maken.

Open Dag

De open dag is op zaterdag 26 mei tussen 13:00 en 17:00 uur is. Diverse activiteiten waaronder workshops, (muzikale) kinderactiviteiten en optredens. Een leuk moment om (samen met uw kind/deren) kennis te maken met het bespelen van een instrument.

Klinkt goed! Waar precies?

Het oefen- en verenigingsgebouw van D.W.S. bevind zich aan de Veerpolderstraat 126 in Malburgen Oost-Noord.

poster opendag D.W.S. 2018

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*