Home / Malburgen / 3 April – vergadering Wijkplatform Malburgen Oost

3 April – vergadering Wijkplatform Malburgen Oost

Aanstaande 3 april wordt in wijkcentrum de Hobbit de vergadering van het Wijkplatform Malburgen Oost gehouden. Deze openbare vergadering begint om 19:30 uur. Tijdens de vergadering worden onder andere de volgende onderstaande punten behandeld.

  • financiële aanvragen voor diverse initiatieven in de wijk, zowel van bewoners als organisaties.
  • Een toelichting van Samir Makhouki over zijn succesvolle voetbalproject in het Olympus
  • Het thema van deze vergadering is de aanpak van winkelcentrum Drieslag toegelicht door Team Leefomgeving Malburgen.

    De complete agenda is hier te vinden.

Wat is het Wijkplatform Malburgen Oost

Wijkplatform Malburgen Oost is een door de gemeente Arnhem erkende bewonersorganisatie in het wijkdeel oost (ten oosten van de Nijmeegseweg.) Het wijkplatform is het overkoepelende orgaan van de wijkbeheergroepen in dit deel van de wijk – ‘t Duifje, Immerloo, Malburgen Oost-Zuid en Malburgen Oost-Noord. Het wijkplatform bestaat zowel uit bewonersleden als afgevaardigden uit beroepsorganisaties actief in de wijk Malburgen, zoals: gemeente Arnhem, welzijnsorganisaties, Volkshuisvesting en de Arnhemse politiek.

Het wijkplatform heeft een vanuit de gemeente Arnhem eigen budget waaruit het tal van initiatieven en projecten van zowel bewoners als organisaties actief in Malburgen Oost ondersteunt.

Waar zet het wijkplatform zich voor in

Het wijkplatform zelf houdt zich bezig met wijkverbetering op zowel fysiek als sociaal vlak. Daarnaast initieert of ondersteunt het Wijkplatform allerlei projecten en bewonersinitiatieven in Malburgen Oost. Van het tegengaan van verloedering tot de inrichting van een speeltuintje, kunst of veiligheid in de wijk. 

Meer informatie over Wijkplatform Oost vindt u hier

Vergadering van het platform bijwonen

De vergaderingen van het Wijkplatform zijn openbaar. Liefst wel even van te voren aangeven of u wilt komen i.v.m. de drukte. U kan zich opgeven bij opbouwwerker Wim Petersen: w.petersen@rijnstad.nl 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*