Home / Cultuur / 3 t/m 7 juli – Doe mee met het Ruimtekoers Festival!

3 t/m 7 juli – Doe mee met het Ruimtekoers Festival!

Kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers keert terug! Dit keer niet in lege kantoor- of winkelpanden, maar in de buitenlucht. Van 3 tot en met 7 juli worden twee bijzondere buitenlocaties in Malburgen omgetoverd tot bruisende ontmoetingsplekken. In het restaurant worden de lekkerste recepten uit Arnhem-Zuid geserveerd. Vijf dagen lang kun je genieten van theater, muziek, kunst en workshops. Ondertussen verken je samen met makers, publiek en bewoners nieuwe ideeën, dromen en richtingen voor de stad van de toekomst.

Het festival is gratis toegankelijk. Benieuwd naar wat er allemaal te doen en te zien is tijdens het festival? Kijk dan voor het volledige programma op www.ruimtekoers.nl/programma. Voor sommige programmaonderdelen is er een kaartverkoop. Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Koop dan je kaarten via www.ruimtekoers.nl.

Meewerken aan Ruimtekoers

Wil je helpen om Ruimtekoers tot een succes te maken? Het festival is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen werken in een hecht en inspirerend team. Lijkt het jou leuk om van Ruimtekoers iets moois te maken en nieuwe mensen te ontmoeten? Mail naar vrijwilligers@ruimtekoers.nl of kijk op onze website om te ontdekken hoe jij kunt mee helpen!

Ruimtekoers Festival 3 t/m 7 juli in Arnhem-Zuid www.ruimtekoers.nl

Een reacti

  1. Ron Hendriksen

    Hallo ik zit bij theatergroep Over Malburgen en treden ook 2 keer op.
    Ik ben dan verkleed als een Beatles zoals op de LP Sgt.Peppers te zien is.
    Misschien ook leuk als ik zo ook buiten de theatergroep om verkleed aanwezig ben?
    Ergens bij betrokken of gewoon tussen het publiek lopen?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*