Home / Cultuur / Ga mee naar Zuid aan Zee!

Ga mee naar Zuid aan Zee!

In de laatste week van de zomervakantie wordt voor kinderen en jongeren in Arnhem Zuid voor de derde keer een spannende vakantieweek georganiseerd genaamd Zuid aan Zee. Hier werk je samen met leeftijdsgenoten  en kunstenaars aan een bijzonder project. De inschrijvingen voor deze vakantieweek op Stadsboerderij de Korenmaat zijn ondertussen geopend.

Een kijkje in de toekomst

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 bouwen van 13 t/m 17 augustus in één week tijd aan de stad van de toekomst. . Je bent helemaal vrij om te maken wat je wil en je kan met van alles aan de slag: van 3D-printen tot dans en van Virtual Reality tot rap! We laten ouders, buren en vrienden zien hoe volgens ons de toekomst eruitziet! Hoe gaan we met geld om in de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek wordt er gemaakt in de toekomst? En hoe? Samen denken we erover na en maken we een grote expositie op Stadsboerderij de Korenmaat; een  poort naar de toekomst!

Zuid aan Zee XL

Bij Zuid aan Zee XL bouwen kids vanaf 12 jaar van 10 t/m 12 augustus in 3 dagen tijd aan de stad van de toekomst. Timmeren, lassen, bling bling en graffiti – we gaan met van alles aan de slag om een spectaculair decor te bouwen waarmee we bezoekers een kijkje geven in de toekomst. Dit decor wordt in de week daarna gebruikt door de kinderen van Zuid aan Zee regular.

Wanneer regular?

De laatste week van de zomervakantie, 13 t/m 17 augustus.
Maandag t/m donderdag van  10:00 – 17:00 en vrijdag van 10:00 – 20:00.

Wanneer XL?

Het laatste weekend van de zomervakantie, 10 t/m 12 augustus.
Vrijdag t/m zondag van  10:00 – 17:00

Aanmelden

Tot en met 30 juli kun je je aanmelden via www.kinderenaanzee.nl. Heb je een Gelrepas? Dan is het gratis! Heb je geen GelrePas maar val je wel in de doelgroep? Dan nemen we contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.  Het weekend en de vakantieweek vinden plaats bij Stadsboerderij de Korenmaat, Marius van Beeklaan 5.

Zuid aan Zee is een samenwerking tussen Kunstbedrijf Arnhem, Kinderen aan Zee, het Jeugdcultuurfonds, KunstLAB Arnhem en vele kunstenaars. Volg ons op Facebook www.facebook.com/zuidaanzee

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*