Home / Gemeente Arnhem / 7 November – presentatie ontwerp Masterplan Stadsblokken Meinerswijk

7 November – presentatie ontwerp Masterplan Stadsblokken Meinerswijk

Op 7 november 2017 presenteert KondorWessels Projecten (KWP) het ontwerp Masterplan voor Stadsblokken Meinerswijk. U bent die avond vanaf 19:30 uur van harte uitgenodigd voor een informatieavond in Meinerswijk. Onder het genot van een drankje kunnen geïnteresseerden en belanghebbenden het ontwerpplan op locatie inzien en een korte film bekijken. Ook zijn bij de planvorming betrokken experts aanwezig om aan de hand van panelen de verschillende thema’s binnen het plan verder toe te lichten.

Het plan en de film komen direct na afloop van de avond online te staan op www.stadsblokkenmeinerswijk.nl. Heeft u vragen over het plan? Stel die dan gerust. Dat kan tijdens de informatieavond met een aanwezige vragenbus, of via de e-mail. De vragen die voor donderdag 9 november, 8 uur ’s ochtends worden ingediend, worden meegenomen in een document met vragen en bijbehorende antwoorden dat uiterlijk later die dag op de website wordt gepubliceerd. Ook deelt KWP dit document met de gemeente Arnhem.

Ontwerp Masterplan

Het ontwerp Masterplan is in de afgelopen maanden tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente Arnhem en de input van belanghebbenden. We hopen u daarom in grote getalen op 7 november a.s. te mogen ontvangen.

Nadere informatie:

  • Datum en tijd: dinsdag 7 november, 19:30 – 21:30 uur
  • Locatie: kantine van Paintballworld Arnhem, Meijnerswijk 13
  • E-mailadres voor vragen: info@stadsblokkenmeinerswijk.nl
  • Plattegrond (Google Maps): https://goo.gl/aKJRFW
  • Routebeschrijving: Paintballworld Arnhem ligt op Bedrijventerrein Meinerswijk. De ingang van het terrein is bereikbaar vanaf de kant van de Nelson Mandelabrug. Rijd of loop via de Meginhardweg, de Eldenseweg of de Eldensedijk eerst naar ’t Veerhuis Meinerswijk. Volg vervolgens de weg langs de Rijn naar het bedrijventerrein. Eenmaal door de hekken is het nog zo’n 100 meter rechtdoor naar de ingang langs de rechterkant van de grote paintballhal.

 

Dit bericht is ingediend namens KWP – Roy Nijenhuis, projectontwikkelaar

2 reacties

  1. is presentatie ook voor mensen die niet in de wijk wonen?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*