Home / Bewonershuis Prisma / 7 September – Familiedag 2016 Immerloo

7 September – Familiedag 2016 Immerloo

Volgende week woensdag 7 September dan is er weer het jaarlijks meest bezochte evenement in Immerloo, de Familiedag. Dit jaar is het plein tussen de Mozaïekschool en Bewonershuis Prisma uitgekozen als locatie. Stichting Prisma heeft met diverse partners waaronder de Mozaïekschool weer een leuk gevarieerd programma opgesteld voor vooral kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
foto familiedag immerloo

Leuk! Wat is er allemaal te doen?

Er zijn springkussens, allerlei (sportieve) spelletjes, trampolines, optredens van een Chinese dansgroep. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is natuurlijk weer het bekende gratis popcorn en suikerspin naast allerlei andere snacks en fris wat voor een klein bedrag verkrijgbaar is.
foto Familiedag Immerloo

Rommelmarkt

De Familiedag is niet compleet zonder de rommelmarkt. Ook dit jaar weer kunnen particulieren hun spulletjes verkopen rondom het plein. Aanmelden ervoor hoeft niet en deelname is gratis. Neem bij deelname wel zelf kleden of tafels mee voor het uitstallen.

We komen! Wanneer begint het?

De Familiedag op 7 September begint om 13:00 uur tot en met 16:00 uur, locatie Eimerssingel Oost 261.Volwassenen/kinderen die mee willen doen aan de rommelmarkt kunnen vanaf 12:00 uur hun kleedjes/kraampjes opstellen.

Organisatie

De organisatie van de Familiedag is in handen van Stichting Prisma in immerloo. Prisma is een stichting die zich met vrijwilligers belangloos inzet vanuit het Bewonershuis Prisma. Stichting Prisma organiseert tal van activteiten (met partners) op het gebied van cultuur, welzijn, sport & bewegen, educatie en creativiteit voor jong en oud – voornamelijk gericht op bewoners uit de deelwijk Immerloo. Voor meer informatie: website Prisma.

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*