Home / Jeugd Activiteiten / 8 September – Wijkdag Malburgen

8 September – Wijkdag Malburgen

Aanstaande zaterdag 8 september is het zover. De Wijkdag Malburgen wordt dan opnieuw gehouden in winkelcentrum Drieslag. De Wijkdag  begint om 10:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen. Een bekend maar uitgebreid programma met tal van activiteiten voor jong oud en een keur aan optredens op een podium van diverse artiesten is er ook dit jaar weer een rommelmarkt.

Activiteiten

Voor kinderen zijn er verschillende attracties tijdens de Wijkdag, waaronder een Sport & Spelplein, Multi Fun Springkussens, Knuffel Dierentuin, exotische hapjesmarkt, speciale winkeliersaanbiedingen, infotainment en presentatie van diverse organisaties, schminken en Letz Rock en het Broodje Zuid Kidzkorner

Leuke sport en bewegingsactiviteiten kunnen kinderen en volwassenen op het sportplein doen dat georganiseerd wordt door het Sportbedrijf Arnhem.

Optredens

Voor het podium is weer een groot terras, zodat u kunt genieten van de verschillende artiesten, die gaan optreden. Artiesten waaronder:
DWS showband, DJ Rico, Ron Maron en een surprise show act.

Rommelmarkt

Ook dit jaar ontbreekt de rommelmarkt dus niet. Aan de kant van het Gangulphusplein kunt u tussen tientallen kramen weer snuffelen, van zowel particulieren als ambulante handel.

Wijkdag Malburgen 8 september 2018

Een reacti

  1. Geachte heer of mevrouw,

    Kunnen wij hand gemaakte sieraden en accessoires te verkopen op 8 sep bij de rommelmarkt drieslag ?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*