Home / Gemeente Arnhem / Aangepaste inzameling papier en gratis grofvuil op laten halen

Aangepaste inzameling papier en gratis grofvuil op laten halen

In verband met de Coronamaatregelen kunnen we oud papier en karton op dit moment niet ophalen met hulp van vrijwilligers van verenigingen. Er komt vanaf dinsdag 14 april tijdelijk een aangepaste route voor inzameling van oud papier en karton met minicontainers aan huis. Let op: uw minicontainer papier moet nu op de ophaaldag voor 7:30 uur aan straat worden gezet. De routes in alle wijken voor de komende weken kunt u vinden op www.arnhem.nl/afval

Papierinzameling Malburgen, Immerloo en Het Duifje op 20 april

Het oud papier wordt in Malburgen, Immerloo en Het Duifje opgehaald op maandag 20 april. De ophaaltijden zijn ook anders. Zet voor 7:30 uur de minicontainer met papier aan de straat. 

Drie keer gratis grofvuil op laten halen tot en met 1 juli

 We brengen nu noodgedwongen meer tijd thuis door. Veel Arnhemmers ruimen hun huis of schuurtje op en dit zorgt voor meer grofvuil. Dit afval is groot en zwaar en past niet in de ondergrondse container en dit mag er ook niet naast gezet worden. De gemeente Arnhem gaant als extra service tijdelijk grofvuilroutes rijden. U kunt vanaf maandag 20 april tot en met 1 juli 2020 drie keer gratis uw grofvuil aan huis op laten halen.

Maak online een afspraak
Het enige dat u hoeft te doen is online een afspraak maken met Suez. Dit kan via de website inzamelwijzer.suez.nl (open deze website in Google Chrome). Kies bij ‘afvalbalie’ de keuze ‘afspraak maken grofvuil’. De kraakperswagen komt dan uw spullen voor de deur ophalen.

 

 

 

 

Een reacti

  1. Van die grofvuilactie gaan we gebruik maken. Dank voor het doorgeven!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*