Home / Malburgen / Adverteren in de wijkkrant Malburgen.nl – bereik tot 20.000 bewoners al vanaf €37,50 Euro per editie

Adverteren in de wijkkrant Malburgen.nl – bereik tot 20.000 bewoners al vanaf €37,50 Euro per editie

Door te adverteren in de wijkkrant Malburgen.nl bereikt u als adverteerder tot 20.000 bewoners in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje al vanaf 37,50 Euro (exclusief BTW) per editie. De wijkkrant is een initiatief van de beide Wijkplatforms in de wijk Malburgen Immerloo en Het Duifje en komt zes keer per jaar uit met een oplage van ongeveer 9000 exemplaren. Mede door steun van adverteerders bestaat de wijkkrant  van Malburgen 10 jaar en is zowel qua oplage en bereik  de grootste wijkkrant van Arnhem. 

Al vanaf €37,50 Euro per editie

Adverteerders kunnen eenmalig of zes maal (per jaar) adverteren met advertentie groottes van 1/8 pagina tot aan een hele pagina. Een eenmalige plaatsing met het kleinste advertentieformaat kan al vanaf €50,- Euro (excl. BTW.) Kiest u voor zes keer plaatsen dan krijgt u 25% korting en is de prijs per plaatsing vanaf €37,50 Euro (excl. BTW).
De wijkkrant is daarnaast ook digitaal te vinden op de wijkwebsite Malburgen.nl en vanaf 2020 in het wijkarchief.

Redactioneel artikel

Adverteerders uit de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje hebben recht op een gratis redactioneel artikel bij twee of meerdere keren plaatsen van een advertentie.

Gratis opmaak van een eenvoudige advertentie

U wilt graag adverteren in de wijkkrant maar heeft zelf nog geen advertentie? Wij kunnen voor u gratis een eenvoudige advertentie opstellen. Eventuele te gebruiken logo’s, foto’s en of andere afbeeldingen dienen wel zelf door de adverteerder te worden aangeleverd.

Interesse? Reageer dan snel!

Malburgen.nl is een wijkkrant zonder winstoogmerk en dus geen commerciële (reclame)krant. De hoofddoelstelling van de wijkkrant is om allerlei wijknieuws (al dan niet vanuit de Wijkplatforms) leuke wetenswaardigheden, activiteiten en interessante bewoners en verhalen onder de aandacht te brengen. Daarom hebben we maar beperkte ruimte – vast percentage per editie – voor advertenties. Reageer dus snel!

Mail: info @ malburger.nl

Telefonisch: 06 – 20133267 (van maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00 uur)

Meer informatie

Voor meer informatie over formaten en de bijbehorende prijzen zie: https://malburger.nl/acquisitie-adverteren/

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*