Home / Groen & Milieu / Arnhem Klimaatbestendig – doe mee met de fotowedstrijd en win een cadeaubon van 25 Euro!

Arnhem Klimaatbestendig – doe mee met de fotowedstrijd en win een cadeaubon van 25 Euro!

Arnhem Klimaatbestendig organiseert een fotowedstrijd waar jong en oud aan mee kan doen. Wat doe jij met regenwater? Heb je een regenton, stroomt regenwater de tuin in of ga je op een andere manier om met regenwater? Deel je foto met Arnhem Klimaatbestendig en win een Intratuin-cadeaubon t.w.v. € 25,- Euro! Je kunt je foto insturen tot 1 juni 2020.

Zo doe je mee

Je deelt je foto via sociale media (@ArnhemKlimaatbestendig op Facebook en Instagram | @ArnhemsKlimaat op Twitter) met #blijftuin. Begin juni worden de beste twee foto’s gedeeld en kunnen volgers van Arnhem Klimaatbestendig hun stem uitbrengen. Een paar dagen later wordt de winnaar bekend gemaakt. Dus maak een foto, deel hem en maak kans op Intratuin-cadeaubon van € 25,-.

Arnhem Klimaatbestendig

Arnhem Klimaatbestendig informeert en inspireert Arnhemmers over hoe we de stad samen meer klimaatbestendig kunnen maken. Kijk voor informatie over klimaatbestendige maatregelen én groene voorbeeldprojecten uit de stad op www.arnhemklimaatbestendig.nl

 

3 reacties

  1. Ze zouden eens een fotowedstrijd moeten maken van de smerigheid rondom de ondergrondsecontainers. Dan kan iedereen eens zien hoe smerig het is in Malburgen! Gadverdamme wat gaat de wijk snel achteruit zeg!!! 🙁

    • Idd! Nu is het in de uiterwaarden wat minder druk en ook minder afval maar nu is het rondom de containers 1 grote bende het is nog nooit zo erg geweest!

    • Helaas zal het alleen maar erger worden. Arnhem is een prachtige stad met parken. Dat viel mij op toen ik hier kwam wonen. Maar met een afvalbeleid die ik niet begrijp. Elke dag ligt hier zoveel zwerfafval. Wanneer zwerfafval de maat is om te meten met een grote steden van Nederland, dan behoort Arnhem zeker tot de grotere steden. Wanneer wij straks moeten betalen voor elke zak- dan wordt de vervuiling nog groter, met alle gevolgen van dien.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*