Home / Malburgen / Budgetcursus ‘Uitkomen met inkomen’

Budgetcursus ‘Uitkomen met inkomen’

Wilt u meer grip krijgen op uw inkomsten en uitgaven? Weet u niet hoe u het overzicht op uw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus ‘Uitkomen met inkomen’ misschien wel iets voor u. Deze praktische Budgetcursus bestaat onder andere uit het leren maken van een maand- en jaaroverzicht, het (leren) bijhouden van een kasboekje en een systeem van betalingen. Ook krijgt u inzicht in uw eigen gedrag. De cursus wordt gegeven door een medewerker Schuldhulpverlening van Rijnstad in samenwerking met de vrijwillige budgetcoaches van Rijnstad.

Cursusdata en locaties

De budgetcursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en wordt in het najaar van 2018 aangeboden op de volgende dagen:

Dagen en tijden: woensdagochtenden op 29 aug. en 5, 12 en 19 sept. 2018 van 09:30 – 11:30 uur
Locatie: Wijkcentrum de Hobbit

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Arnhem die weer grip willen krijgen of houden op hun inkomsten en uitgaven. Deze cursus is nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen die (nog) geen financiële problemen hebben, maar juist willen voorkomen dat ze die krijgen.

Kosten

Deze cursus is gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Marijke de Jong, tel. 06-15839266 of per e-mail aan m.dejong@rijnstad.nl o.v.v. naam cursus, startdatum en locatie, naam cursist, adres, telefoonnummer en emailadres.

 

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*