Home / Gemeente Arnhem / De Beweegtuim – vanaf deze zomer in Park Malburgen West

De Beweegtuim – vanaf deze zomer in Park Malburgen West

Vanaf deze zomer kan je bewegen en sporten in de Beweegtuin in Malburgen. Maandag 29 juni wordt begonnen met de aanleg in Park Malburgen West, achter De Spil. Een beweegtuin is een plek met sport- en fitnesstoestellen waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Beweegtuinen vindt je in Arnhem onder andere al in de wijk Rijkerswoerd en in heel Nederland verspreid op honderden locaties. Een beweegtuin is een populaire manier om in de wijk (samen) op een openbaar toegankelijke plek te sporten.

Beweegtuin Malburgen West

Locatie van de Beweegtuin in Park Malburgen West

Werkzaamheden van ongeveer 3 weken

De werkzaamheden zullen ongeveer 3 weken duren. Als u vragen heeft over de uitvoering, dan hoort de gemeente Arnhem dit graag. Contact opnemen met de projectleider over de beweegtuin kan via telefoonnummer: 0800-1809 of via mail; Rob.van.der.Vlies@arnhem.nl. Overige vragen kunt u mailen naar malburgen@leefomgevingarnhem.nl.

Meer informatie in de bewonersbrief

Meer informatie over de beweegtuin en de totstandkoming hiervan vindt u in onderstaande bewonersbrief in PDF, deze ligt vanaf maandag 29 juni bij alle omwonenden van Park Malburgen West in de bus.

PDF

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*