Home / De Vraag / De Vraag – hoe ervaart u de coronacrisis?

De Vraag – hoe ervaart u de coronacrisis?

Sinds de invoering van het coronabeleid en de speciale maatregelen is het leven voor heel veel inwoners van Nederland lastig of zwaar. Niet naar buiten mogen of kunnen, nauwelijks of geen familie of vrienden op bezoek, weinig of geen hulp, niet kunnen of mogen werken of misschien zelfs wel ziek worden door het virus.

De Vraag

Naar aanleiding van reacties op corona gerelateerde artikelen op de wijkwebsite wil de wijkmedia  graag weten hoe u deze crisis ervaart als wijkbewoner. Is deze lastig of zwaar? Hoe ervaart u de maatregelen?  De vragen stellen we via onze bekende wijk-enquête De Vraag. Het eindresultaat nemen we mee in de wijkkrant van Juli – Augustus en online.

Klik hier om direct naar de wijk-enquête De Vraag te gaan

4 reacties

 1. Ben benieuwd! Ik had jullie eerder gemaild met een vraag misschien ook goed om die in de enquette te zetten?

  • Beste Anja,

   Dank voor het toesturen. Die vraag was heel specifiek en kan eigenlijk alleen door een professional worden beantwoord, daarom niet in de enquête opgenomen.
   -redactie-

 2. Anoek Willemsen

  Kan niet naar een volgende vraag zie een soort van draaiend icoontje maar gebeurt verder niets.

  • Beste Anoek,

   Soms als meerdere bezoekers de enquête invullen op het zelfde moment kan het zijn dat de data niet snel genoeg verwerkt kan worden, dan krijg je tijdelijk een draaiend icoontje te zien.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*