Home / Malburgen / De Vraag: wat vindt u van Malburgen?

De Vraag: wat vindt u van Malburgen?

De Vraag is een twee maandelijks online enquête over een onderwerp wat inwoners van Malburgen beweegt – kort, bondig, veilig en vertrouwd en de ingevulde (persoonlijke) gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met commerciële organisaties en alleen gebruikt om de mening van de Malburger voor de Malburger te peilen. Deze keer gaat De Vraag: over wat u vindt van uw straat, buurt of wijk. Bent u tevreden over de leefbaarheid, parkeerruimte of het aanbod van voorzieningen zoals buurthuizen en welk cijfer zou u Malburgen als wijk willen geven?

Al ruim 120 bewoners hebben aan de online enquête meegedaan

Aan de enquête is ook aandacht besteed in de laatste wijkkrant die vanaf begin oktober in heel de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje  is verspreid. Deze online enquête “Wat vindt u van Malburgen?” is > hier < te vinden en is inmiddels al door meer dan 120 bewoner ingevuld.

Resultaat vorige enquête 

In de wijkkrant van juli vroegen we wat u vindt van het winkelaanbod in de wijk Malburgen Immerloo en Het Duifje. Dat leverde uiteindelijk 312 reacties op. Een uitgebreid artikel over het resultaat van de enquête is in de wijkkrant van oktober te vinden op bladzijde 10.  Het webartikel en samenvatting resultaten kunt u hier vinden.

Een reacti

  1. Het gedeelte waar ik woon, het begin vd Huissensestraat, schuin tegenover de Drieslag, is vrij rustig, ik woon er prima.
    Het probleem is het vaak, en ik zeg het nog een keer, vaak, snoeihard rijden van autos en motoren, tot op het gevaarlijke af..als hier een flitspaal zou staan, of een extra drempel, eentje waarbij je af móet remmen, zou dat misschien afgelopen zijn. Verder een opschaling van avondverlichting zodat rare types meer in het zich lopen.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*