Home / Groen & Milieu / Doe mee met de Burendag 2018 en houd Het Duifje schoon

Doe mee met de Burendag 2018 en houd Het Duifje schoon

22 September is het Burendag. In Het Duifje wordt Burendag ook dit jaar weer aangegrepen om dit wijkdeel samen schoon te maken. Een vergelijkbare actie vond afgelopen maart plaats tijdens de Arnhemse Afval Estafette en dat was een groot succes met meer dan 25 deelnemers. 

Wijkbeheergroep Het Duifje hoopt het tijdens de Burendag op zaterdag 22 September nog succesvoller te maken. Doe daarom mee en meld je aan!
Naast dat u meehelpt uw wijk schoon te maken is het ook leuk om met buren en andere mede-buurtbewoners bezig te zijn. Kinderen zijn natuurlijk ook welkom. (Kinderen onder de 10 jaar graag met begeleiding). Voor opruimbenodigdheden (afvalknijpers, plastic zakken, hesjes handschoenen etc.) wordt gezorgd door de organisatie.

Samen opruimen & samen lunchen

Na het opruimen wordt er een heerlijke lunch aangeboden. Daarnaast is er natuurlijk wat (warms) te drinken en voor elke opruimer is er als dank nog een leuke attentie voor de inzet.

Dus kom jij ons helpen met het opruimen van zwerfvuil in Het Duifje?

Kom dan op zaterdag 22 septemberr. Opgeven is niet nodig, maar mag wel (zie informatie hieronder).

Wanneer: zaterdag 22 September – Burendag
Hoe laat: start 10:00 uur en we eindigen rond 12:30 uur met een heerlijke lunch
Waar: verzamelen bij de partytent op het centrale grasveld Keizershof
Organisatie: Wijkbeheergroep Het Duifje
Contact: Taco Gerritsen t.gerritsen88@upcmail.nl 026-3213998 of Carla van den Berg: bwcflatshetduifje@gmail.com 026-3211302

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*