Home / Cultuur / Herinnering – doe mee met de grootste vuurwerkopruimactie van Arnhem!

Herinnering – doe mee met de grootste vuurwerkopruimactie van Arnhem!

Stichting Heel Arnhem Schoon organiseert morgenmiddag zaterdag 4 januari een vuurwerkopruimactie die in grote delen van Malburgen georganiseerd gaat plaatsvinden. Vele tientallen vrijwilligers zullen dan de afgeschoten vuurpijlen, sierpotten, rotjes en ander afgestoken grotere stukken vuurwerk gezamenlijk gaan opruimen. Help ook mee en krijg een presentje na afloop!

Waar en wanneer?

Zaterdagmiddag 4 januari, tussen 13:00 en 15:00 uur. Voor opruimspullen zoals afvalknijpers, afvalzakken en afvalzakhouders wordt gezorgd. Startpunt is winkelcentrum Drieslag en vanaf daar wordt er in groepjes verspreid opgeruimd in grote delen van Oost en Zuid.
U hoeft zich niet aan te melden. Meedoen? Dan zien we u op zaterdag 4 januari om 13:00 uur in winkelcentrum Drieslag, voor Albert Heijn.

Deelname kinderen

De kans dat er nog niet afgegaan vuurwerk tussen het vuurwerkafval zit is aanwezig. Kinderen onder de 10 jaar mogen daarom alleen mee doen onder begeleiding van een ouder meedoen en kinderen boven de 10 jaar alleen met toestemming van een ouder.

Stichting Heel Arnhem Schoon

Stichting heel Arnhem Schoon is een jonge stichting met al vele tientallen deelnemers in zowel Oost als West…samen de strijd aangaan tegen zwerfafval, met als doel, heel Arnhem schoon! Groepjes bewoners ruimen samen een of meerdere keren per week zwerfvuil op. Wie het leuk vindt sluit aan wanneer hij/zij kan. Plezier en een schoon Arnhem staat hierbij voorop. Voor opruimmateriaal wordt gezorgd en na afloop is er altijd gezamenlijk koffie met iets erbij.

Stichting Heel Arnhem Schoon, Jan Linders & gemeente Arnhem

Stichting Heel Arnhem Schoon wordt sinds november 2019 ondersteunt vanuit het Jan Linders Fonds en de gemeente Arnhem.

Meer informatie

Voor het laatste nieuws over onder ander de vuurwerkopruimactie, zie de facebook pagina of mail naar heelarnhemschoon@hotmail.com

https://www.facebook.com/pages/category/Society—Culture-Website/Heel-Arnhem-Schoon-455923141906810/

vuurwerkafval

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*