Home / Drieslag / Doe mee met het project Nijmeegseweg

Doe mee met het project Nijmeegseweg

Hieronder vindt u een uitnodiging in afbeeldingen om mee te doen aan het participatieproces – het project Nijmeegseweg – georganiseerd door stedenbouwkundigbureau OD205, een afvaardiging uit beide Wijkplatforms (Kerngroep Bewonersparticipatie Malburgen) en de gemeente Arnhem. Bewoners in de omliggende straten van de Nijmeegseweg hebben deze onderstaande uitnodiging met deze toelichting al in de bus gehad.

Dit participatieproces heeft betrekking op een van de grootste stedenbouwkundige ontwikkelingen in de wijk Malburgen sinds de start van de herontwikkeling in de wijk, begin 2000 – namelijk de ontwikkeling van het gebied Nijmeegseweg en omgeving. Woningbouwontwikkelingen die niet alleen van grote invloed zullen zijn op de omliggende straten en buurten van de Nijmeegseweg maar op een heel groot gedeelte van de wijk Malburgen.

Waarom is het belangrijk dat u meedenkt, meepraat en meebeslist over wat er in uw buurt of wijk gebeurd?

Als afvaardiging namens de beide Wijkplatforms van Malburgen vinden wij het belangrijk dat bewoners hun inbreng kunnen geven bij het opstellen van het stedenbouwkundige plan die de entree van de wijk en de stad Arnhem in de nabije toekomst zal gaan veranderen. Wij hebben ons er sterk voor gemaakt dat uw inbreng en stem er deze keer echt toedoen hoe het stedenbouwkundige plan er uit komt te zien. Dit kunt u ook terug zien in de opzet van de bijeenkomsten waar uw inbreng centraal in zal staan.

Doe daarom mee

Daarom vragen wij u als afvaardiging namens de beide wijkplatforms in Malburgen om mee te doen met het Project Nijmeegseweg in de Klankbordgroep Nijmeegseweg.
Want alleen samen met u, het stedenbouwkundigbureau OD205 en gemeente Arnhem komen we tot een stedebouwkundigplan dat door de wijk breed gedragen wordt. Meldt u zich daarom aan bij OD205 voor de eerste bewonersbijeenkomsten op zaterdag 18 juli of die op zaterdag 15 augustus.

Klik op de afbeeldingen voor grotere versies, op de tweede afbeelding staat het email address aanmelden@od205.nl waarmee u zich kan aanmelden voor de bijeenkomsten, of bel met OD205 via nummer: 010 303 1277

OD205

 

Voor meer informatie over de bewonersafvaardiging namens beide Wijkplatforms van Malburgen (Kerngroep Bewonersparticipatie Malburgen), kunt u contact opnemen met dhr. Michel Lammerse, info@malburger.nl

2 reacties

  1. Jammer dat het niet ergens in september kan worden georganiseert als iedereen terug is van vakantie nu kunne wij niet mee doen. Heel jammer!!!

    • Dat was helaas niet mogelijk, daarom zijn er ook twee momenten op 18 juli en 15 augustus om toch zoveel mogelijk bewoners mogelijkheid te geven om deel te nemen -redactie-

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*