Home / Jeugd Activiteiten / Doe mee met Ome Joop’s Tour 2019 – inschrijving geopend

Doe mee met Ome Joop’s Tour 2019 – inschrijving geopend

De inschrijving voor Ome Joop’s Tour 2019 is geopend. De 69e editie van de jeugdwielerronde vindt plaats vanaf zondag 21 juli (verzameldag) tot en met woensdag 31 juli voor kinderen vanaf 9 tot en met 13 jaar oud. De geplande fietsroute voert dit jaar grotendeels door Gelderland en meer bijzonder langs plaatsen die een rol hebben gespeeld tijdens Market Garden. In 2019 is het 75 jaar geleden dat operatie Market Garden (1944) heeft plaats gevonden.

In herinnering aan Market Garden

Het motto van Ome Joop’s Tour is sinds jaar en dag ‘Vrede, vrijheid en respect’. Verbinding met  de herdenking van Market Garden sluit perfect aan bij de gedachte waarmee Joop Legerstee ooit in 1950 in de jaren na de oorlog en in de jaren van de wederopbouw het idee van Ome Joop’s Tour bedacht.

Meedoen mag als…

–           je  in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool zit
–           op het moment dat je meedoet moet je minimaal 9 en mag je maximaal 13 jaar zijn of met andere woorden: je moet geboren zijn tussen 31 juli 2006 en 21 juli 2010.

Op de site van OJT 2019 staat een kant-en-klaar aanmeldformulier waarmee je kunt laten weten of je wilt meedoen: https://www.omejoopstour.nl/kinderenouders/aanvraag-deelname. Lees goed de voorwaarden en vul alle gegevens in, dan kan Ome Joop’s Tour jouw inschrijving snel in orde maken. Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor €20,- mee met Ome Joop’s Tour. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige vakantie met leuke en sportieve uitstapjes, eten, drinken en snoep.

Ome Joop's Tour 2018

Ome Joop’s Tour 2018

Een reacti

  1. Alweer de 69ste keer! Mijn dochter heeft 6 jaar geleden ook een keer meegedaan en er enorm van genoten en reuze spannemd zo n tocht zonder ouders!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*