Home / Cultuur / 11 november – doe ook mee met Super Sint Maarten & lichtjesparade

11 november – doe ook mee met Super Sint Maarten & lichtjesparade

Sint Maarten het feest van lichtjes en delen op 11 november wordt dit jaar nog leuker en groter gevierd in Malburgen dan de voorgaande twee jaren. Stichting Heartlinq heeft samen met Rozet en met medewerking van diverse andere organisaties en tal van vrijwilligers weer een fantastisch programma neergezet waar iedereen aan mee mag doen – een ware Super Sint Maarten!

Schitterend spektakel van licht en samenzijn

Sint Maarten staat bekend om het lopen met lampions en het verspreiden van licht. Kom daarom met een lampion, kerstversiering…knipperend fietslampje, alles mag als het maar licht geeft en wat jij denkt dat leuks is. Met z’n allen gaan we er weer een schitterend lichtspektakel van maken vol met vriendschap, diversiteit en samenzijn.

Start op 11 november om 17:00 uur vanaf MFC de Spil

Wil je (met je ouders) meedoen? Kom dan vanaf 17:00 uur bij MFC de Spil aan de Lupinestraat 12. Daar verzamelen we ons. Eerst is er heerlijke soep voor alle deelnemers.
Rond 18:00 uur gaan we in een lange optocht voorafgegaan door een brassband en versierde pony richting winkelcentrum Drieslag waar drumband DWS (al aanwezig vanaf 17:30 uur) de sfeer er goed gaat inbrengen.

Vuurspuwers, toffe bands en gratis hapjes & drankjes voor de deelnemers

Aangekomen op de Drieslag wacht een geweldig feest met vuurspuwers, toffe bands waaronder DWS en brassband Tropical Explosionen met gratis hapjes en drankjes voor alle deelnemers. Samen maken we er weer een Super Sint Maarten feest van!

Over Stichting Heartlinq & Sint Maarten feest

Voor meer informatie over stichting Heartlinq en het Sint Maarten feest, neem contact op met Marja Remesar, info@heartlinq.nl of via 06-11495043.

Het Sint Maarten feest is mede financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Wijkbeheer Malburgen (wijkplatforms in Malburgen) en gemeente Arnhem.

Een reacti

  1. Geweldig! Vorig jaar met kleindochter geweest op Drieslag. Helaas konden we toen niet meelopen, dit jaar gaan we kijken of we op tijd kunnen zijn!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*