Home / Jeugd Activiteiten / Een zomervakantie vol gratis kinderactiviteiten door Rijnstad, Sportbedrijf, Jeugdland en het Kinderwijkteam!

Een zomervakantie vol gratis kinderactiviteiten door Rijnstad, Sportbedrijf, Jeugdland en het Kinderwijkteam!

Volgende week lekker zomervakantie! Maar voor heel veel kinderen is deze zomervakantie anders dan anders en we hoeven niet meer uit te leggen waarom.
Het betekent wel dat je misschien dit jaar niet op vakantie gaat, althans buiten de wijk. In de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje hebben in ieder geval diverse organisaties ervoor gezorgd dat er dit jaar heel veel te doen is in de wijk met een fantastisch vakantieprogramma! Oh, en alle activiteiten zijn gratis!!!

Een extra-extrá uitgebreid en gevarieerd vakantieprogramma!

Dit jaar kan je genieten van extra-extra veel activiteiten in de wijk. Het aanbod is zo groot dat het misschien zelfs wel lastig wordt om keuze te maken wat je wilt gaan doen. Want Rijnstad-Sportbedrijf en het KinderWijkTeam hebben zeer uitgebreide programma’s, met heel veel soorten activiteiten. Van een Bootcamp tot aan meedoen in het recycle lab. Daarnaast is de het traditionele hutten bouwen vanuit Jeugdland dit jaar ook in de wijk, en zelfs op twee data!

Hieronder alle activiteiten handig op een rijtje

Hieronder de activiteiten op een rijtje. De activiteiten georganiseerd door Rijnstad, Sportbedrijf en het Kinderwijkteam zijn er zoveel dat we ze in handige overzichtjes als plaatjes hebben toegevoegd. Zodat je ze kan opslaan op je telefoon, of kan uitprinten.  Om mee te doen met veel van de activiteiten moet je wel even inschrijven of aanmelden.

Jeugdland organiseert ‘hutten bouwen’ bij het Huis vóór de Wijk

Op dinsdag 21 juli en maandag 10 augustus zijn er 2 huttenbouwdagen bij het Huis vóór de Wijk, die worden georganiseerd door Jeugdland. Er is plaats voor 100 kinderen per dag. Zij worden begeleid door 10 vrijwilligers. Minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar, maximum leeftijd is 12 jaar. Er wordt gebouwd in groepen van 4 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar. De huttenbouwdagen starten om 10.00 uur (aanmelding) en het bouwen begint om 10.30 uur en eindigt om 15.30 uur.

Let op: Kinderen moeten hun eigen lunch meenemen!
Kinderen uit de wijk kunnen zich tot en met 15 juli op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur inschrijven in het Huis vóór de Wijk. Dat kost € 1,- en je krijgt dan een bon die je moet inleveren als je je aanmeldt op de huttenbouwdag. Voor kinderen met een Gelrepas kost deelname € 1,- op vertoon van de Gelrepas bij inschrijving in het Huis vóór de Wijk of bij inschrijving op de dag zelf.
Voor kinderen die niet uit de wijk Malburgen komen kost deelname € 4,- te betalen bij aanmelding op de dag.€ 1,- Als er zich meer kinderen aanmelden dan het aantal plekken dat beschikbaar is, dan wordt op volgorde van inschrijving een plek toegewezen. Als kinderen voor beide dagen zijn ingeschreven, krijgen kinderen die de eerste dag geen plekje hebben gekregen voorrang op kinderen die een tweede keer zouden deelnemen.

Activiteiten Rijnstad en Sportbedrijf Arnhem

Bovenstaand schema is ook te vinden in de wijkkrant van Juli-Augustus

 

Activiteiten KinderWijkTeam Malburgen

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*