Home / Kunst / Expositie ‘bewoners in beeld ‘ in Malburgstaete

Expositie ‘bewoners in beeld ‘ in Malburgstaete

image expositie
Vanaf 15 december (opening om 10:30 uur) bent u van harte welkom bij de expositie van een bijzondere fotoserie over bewoners van de wijk Malburgen. Deze is tot 16 januari te zien in het restaurant van locatie Malburgstaete, elke dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Pleyade is betrokken bij het project ‘wijkgericht kwartiermaken’. Het is voor mensen soms moeilijk aansluiting te vinden met de wereld om hen heen. Bijvoorbeeld door een lichamelijke handicap, psychische problemen, verstandelijke beperking, weinig contacten of sociaal isolement. Binnen het project in Malburgen worden wijkbewoners geholpen om mee te doen en erbij te horen. Met succes! Sociaal fotograaf Wim van der Meer maakte portretten van twaalf wijkbewoners die gedurende anderhalf jaar gevolgd zijn. Foto’s waarin zichtbaar wordt wat meedoen in het dagelijks leven betekent.

Expositie ‘bewoners in beeld ‘ in Malburgstaete

Vanuit het project ‘wijkgericht kwartiermaken’ is onlangs een expositie gestart over bewoners van de wijk Malburgen. Pleyade-locatie Malburgstaete is betrokken bij het project en opent van harte haar deuren om deze bijzondere fotoserie over de bewoners in haar wijk een plek te geven.

Vanaf 15 december (opening om 10:30 uur) bent u van harte welkom bij de expositie. Deze is tot 16 januari te zien in het restaurant van locatie Malburgstaete, elke dag geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*