Home / Cultuur / Fantastische woensdagactiviteiten tijdens de voorjaarsvakantie

Fantastische woensdagactiviteiten tijdens de voorjaarsvakantie

Rijnstad en Sportbedrijf Arnhem hebben met verschillende partners en op verschillende locaties weer een aantal fantastische activiteiten georganiseerd tijdens de aankomende voorjaarsvakantie. De lol begint al voor Koningsdag – op woensdag 24 april wordt er alvast voorgefeest  bij de Malburcht met een ROYAL PARTY!

voorjaarsvakantie

Woensdag 24 april Royal party: 13:30 – 16:30 uur 

Op woensdagmiddag 24 april kan je deelnemen aan tal van leuke gratis activiteiten op, rond en in MFC de Malburcht. Je kan (samen met je ouders) komen en gaan wanneer je wilt. Sporten spelen, springkussen, knutselen, schminken, en nog heel veel meer. Let wel even op, je ouders zijn voor je verantwoordelijk tijdens de activiteiten.

Woensdag 1 Mei  moeder & kindmiddag in de Hobbit: 13:30 – 16:30 uur 

Een heerlijke middag voor moeder en kind, met allerlei workshops en verwennerijen. Voor de jongsten (0 t/m 3 jaar) is er oppas aanwezig. Aanmelden kan bij Manuela of Hetty of via kinderwerk.malburgen@rijnstad.nl bij minimaal 8 moeders kan deze activiteit doorgaan

Woensdag 1 Mei  Lentekriebels vanaf de Malburcht: 13:30 – 16:30 uur

Vanaf de Malburcht en Immerloo lopen we gezamenlijk, en met onze bakfietsen vol speelgoed, naar de Bakenboot om heerlijk te spelen. Bij slecht weer gaat deze activiteit niet door. Houd onze facebook pagina’s in de gaten. Kom je op eigen gelegenheid naar de Bakenboot? Je bent welkom om mee te spelen, ouders blijven dan wel verantwoordelijk. Kom je met een BSO of groep; graag even vooraf contact opnemen. 

Woensdag 1 Mei  Danone Nations Cup vanaf de Hobbit: 13:30 – 16:30 uur 

Danone bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een fantastisch landelijk toernooi waaraan jíj nu kan meedoen. Win je? Dan maak je kans om uiteindelijk in de finale te belanden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Schrijf jezelf dus snel in bij Audrey!

Voor meer informatie klik hier!

Zie de flyer hieronder

Voor aanmelden of contact voor meer informatie over alle activiteiten zie de flyer hieronder.voorjaarsvakantie

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*