Home / Gezondheid / Formupgrade – open dagen op de nieuwe locatie

Formupgrade – open dagen op de nieuwe locatie

Vandaag vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober zijn er open dagen in de nieuwe locatie van Formupgrade. Ook niet-leden en patiënten kunnen dan een kijkje nemen. Naast zwembad de Grote Koppel is een compleet nieuw sport-, fitness en beweegcentrum gebouwd en ingericht van 2000 vierkante meter. De nieuwe locatie is hiermee ook gelijk de grootste fitnesslocatie van Arnhem-Zuid. De oude locatie van Formupgrade in Malburgen was gevestigd in het verzamelgebouw Akker71, die locatie is sinds enkele weken niet meer in gebruik.

Formupgrade nieuwe locatie

Er wordt nog flink gewerkt om het gebouw helemaal af te maken.

Alles is nieuw

Als je het nieuwe gebouw binnenkomt valt op dat niet alleen het gebouw zelf nieuw is, maar ook alle fitness apparaten en attributen waar de ruim 1500 leden en patiënten al een kleine 2 weken gebruik van maken. Naast dat er volop gebruik wordt gemaakt van het gebouw, wordt er ook nog hard gewerkt om het helemaal af te maken.

De grote open fitnessruimte op de begane grond en op de eerste verdieping maken het gebouw ruim en overzichtelijk. Daarnaast zijn er verschillende ruime af te sluiten beweeg- en sportruimten, zodat er meer in privé sfeer getraind of behandeld kan worden.

Zowel beneden als boven veel ruimte voor fitness en beweegoefeningen

Bekende sporters en verloting

Zowel vandaag alsook morgen zal een bekende Nederlander uit de sportwereld een workshop en trainingen geven. Om de opening van de nieuwe locatie te vieren zullen er diverse prijzen worden verloot, waaronder een elektrische fiets en een jaarabonnement bij Formupgrade.

Kennismaken met de nieuwe locatie van Formupgrade, de medewerkers , bekende sporter(s) en kans maken op de te verloten prijzen kan morgen nog tijdens de open dag van 09:00 – 14:00 uur.
Formupgrade’s nieuwe locatie ligt aan de Koppelstraat 16, rechts van zwembad de Grote Koppel.

Voor meer informatie over Formupgrade en de aangeboden beweeg- en fitnessprogramma’s en behandelingen, kijk op: https://www.formupgrade.nl/

Een reacti

  1. Is er muziek in de fitnesszaal?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*