Home / Gemeente Arnhem / Gemeente Arnhem verkeersbesluit – Blauwgraspad, Helmkruidstraat, Kamperfoelistraat en Zonnedauwweg parkeerverbodszone

Gemeente Arnhem verkeersbesluit – Blauwgraspad, Helmkruidstraat, Kamperfoelistraat en Zonnedauwweg parkeerverbodszone

In de bijlage (PDF) van dit bericht vindt u een verkeersbesluit van de Gemeente Arnhem. Het gaat om een parkeerverbodszone aan het Blauwgraspad, Helmkruidstraat, Kamperfoelistraat en Zonnedauwweg.  Het voornemen van dit verkeersbesluit is door de gemeente genomen in februari 2019. Belanghebbenden hebben gebruik gemaakt om een zienswijze in te dienen, hier is rekening meegehouden in het besluit. 

Bezwaarschrift

Als u het met deze beslissing niet eens bent, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop deze beslissing is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Uw bezwaarschrift moet u motiveren en ondertekenen en sturen naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Arnhem
Postbus 9200
6800 HA Arnhem

Als u de werking van dit besluit daarnaast wilt laten opschorten kunt u de rechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht. Uw verzoek om voorlopige voorziening stuurt u in tweevoud naar:

De voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland
Afdeling bestuursrecht
Walburgstraat 2-4
Postbus 9030
6800 EM Arnhem

 

 

PDF

 

Wijkarchief Malburgen

Dit verkeersbesluit is te vinden door te klikken op bovenstaand PDF logo en in het wijkarchief van de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. U vindt het wijkarchief hier

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*