Home / Gemeente Arnhem / Herinnering – inzameling papier Malburgen op maandag 20 april 2020

Herinnering – inzameling papier Malburgen op maandag 20 april 2020

Herinnering: in verband met de coronacrisis is de wijze van papierinzameling, de routes, de data en tijden veranderd in de gemeente Arnhem. Voor Malburgen, Immerloo en Het Duifje betekent dit dat de  eerst volgende ophaaldag voor papier morgen maandag 20 april is. Zet uw blauwe papiercontainer (minicontainer) vóór 7:30 uur aan de weg.

De routes in alle wijken voor de komende weken kunt u vinden op www.arnhem.nl/afval

Drie keer gratis grofvuil op laten halen tot en met 1 juli

 We brengen nu noodgedwongen meer tijd thuis door. Veel Arnhemmers ruimen hun huis of schuurtje op en dit zorgt voor meer grofvuil. Dit afval is groot en zwaar en past niet in de ondergrondse container en dit mag er ook niet naast gezet worden. De gemeente Arnhem gaant als extra service tijdelijk grofvuilroutes rijden. U kunt vanaf maandag 20 april tot en met 1 juli 2020 drie keer gratis uw grofvuil aan huis op laten halen.

Maak online een afspraak
Het enige dat u hoeft te doen is online een afspraak maken met Suez. Dit kan via de website inzamelwijzer.suez.nl (open deze website in Google Chrome). Kies bij ‘afvalbalie’ de keuze ‘afspraak maken grofvuil’. De kraakperswagen komt dan uw spullen voor de deur ophalen.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*