Home / corona / Het Financieel Café: op afspraak in de Duiventil

Het Financieel Café: op afspraak in de Duiventil

Het Financieel Cafe vanuit SWOA en Humanitas biedt iedereen gratis hulp met lastige vragen over bijvoorbeeld een (officiële) brief of het invullen van een ingewikkeld formulier. Ook kan je bij het Financieel Cafe terecht voor vragen over belastingen, toeslagen of hulp bij het doen van een (financiële )aanvraag. De deskundige vrijwilligers vanuit SWOA en Humanitas helpen je hiermee.

In de Duiventil

Het financieel Café is weer terug in Malburgen! In wijkdeel Het Duifje kan je maandeljks bij het Financieel Café terecht in buurthuiskamer De Duiventil. Elke eerste maandag van de maand tussen 10:00 – 12:00 uur. Klik hier voor meer informatie over buurthuiskamer de Duiventil en de locatie.

In verband met Corona, nu even alleen op afspraak

Alle locaties waar het Financieel Café actief is houdt zich men aan het corona protocol vanuit het RIVM. Dit betekent dat er voorlopig alleen na het maken van een afspraak het Financieel Café kan worden bezocht. Dit geldt voor alle locaties.

Voor een afspraak op één van de volgende locaties bel je met 06-13304188

  • De Weldam (Presikhaaf): iedere woensdag van 09:00 -12:00 uur Deze locatie is een tijdelijke vervanging voor het café in Waalstaete
  • De Petersborg (Vredenburg): even weken op vrijdag van 10:00 – 12:00 uur
  • De Duiventil (Het Duifje): eerste maandag van de maand van 10:00 – 12:00 uur

Het Financieel Café is een samenwerking tussen Humanitas en SWOA.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*