Home / Cultuur / Het Ruimtekoers Grote Wijkontbijt – met de hele wijk aan tafel!

Het Ruimtekoers Grote Wijkontbijt – met de hele wijk aan tafel!

Op zaterdagochtend 6 juli aanstaande wordt er een uniek evenement gehouden tijdens het Ruimtekoers Festival. Een wijkontbijt waarvoor iedereen in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje is uitgenodigd (ook als u geen uitnodigingsbrief heeft gehad.)

Kennismaken aan de ontbijttafel

Ruimtekoers wil graag kennis maken met de wijk en met de wijkgenoten. Samen met heel veel wijkbewoners wordt er ontbeten aan goed gevulde lange tafels tussen 10:00 – 12:00 uur.
Het ontbijt kost €2,- Euro per persoon. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn is het van belang om te reserveren voor het ontbijt.

Reserveren kan via: ruimtekoers.nl/wijkontbijt

Ruimtekoers Festival?

Het Ruimtekoers Festival is een kunst- en cultuurfestival dat om de twee jaar in een ander wijk(deel) van Arnhem wordt gehouden. De vorige editie vond plaats in Vredenburg en omgeving.
Dit jaar strijkt het Ruimtekoers Festival neer aan de Paardebloemstraat en deels in de middenberm van de Nijmeegseweg. Tussen woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli kan je genieten van tal van culturele en kunstzinnige voorstellingen en activiteiten – voor jong en oud.

Voor het complete programma bezoek: www.ruimtekoers.nl

Restaurant A Place To Eat

Naast een uitgebreide kunstzinnige en culturele invulling biedt Ruimtekoers ook een culinair deel. Restaurant a Place To Eat is de plek tijdens het festival waar bewoners onder begeleiding van chef kok Allon Cheng vanuit stichting Vitanos een lievelingsgerecht koken.  Achter ieder lievelingsgerecht schuilt een verhaal.

  • Vanaf 12:00 uur lunch: wisselende gerechten: soep, salades en broodjes voor €3,00,- Euro
  • Vanaf 17:00 uur diner: drie verhalen wat gelijk staat aan een goed gevulde maaltijd voor €12,- Euro

2 reacties

  1. Uitnodiging …maar wel betalen? 🙂 Hadden jullie vanuit bewonersorganisatie geen bijdrage kunnen geven?

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*