Home / Malburgen / Hoge opkomst informatiebijeenkomst over aanleg glasvezel

Hoge opkomst informatiebijeenkomst over aanleg glasvezel

Ruim honderd belangstellenden waren op donderdagavond 28 maart aanwezig tijdens de informatie avond over de aanleg van glasvezel in Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Inwoners van Malburgen konden informatie krijgen en met hun vragen terecht bij medewerkers van KPN NetwerkNL. Daarnaast werd er in de centrale hal van De Spil een presentatie gegeven over de aankomende werkzaamheden en wat deze inhouden.

glasvezel kpn

Ruim 100 inwoners uit Malburgen West bekeken de presentatie gegeven door een medewerker van KPN NetwerkNL

Van West naar Oost

KPN NetwerkNL gaat vanaf april beginnen met de aanleg van glasvezel in de gehele wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Er wordt begonnen in Malburgen West, vanuit daar wordt gewerkt naar Malburgen Oost, Immerloo en Het Duifje. Er wordt per wijkdeel gewerkt. Het hele project zal zeker een jaar duren. Via de postcode check van KPN komt u erachter of u binnenkort in aanmerking komt voor glasvezel van KPN NetwerkNL.

Aanleg van glasvezel is gratis voor inwoners

De aanleg van glasvezel door KPN NetwerkNL is gratis. Of u er na installatie gebruik van wilt maken is uw eigen keuze. U hoeft dus niet te veranderen van provider.
Mocht u geen gratis glasvezelaansluiting willen, maar later misschien wel, dan zijn de kosten voor aanleg dan voor de aanvrager.

Werkzaamheden

Wat de werkzaamheden precies inhouden wordt uitgelegd door een medewerker van KPN die ruim vooraf elke woning zal bezoeken. Monteurs zullen zowel buiten als in uw woning moeten werken om een aansluiting te maken. U kan zelf aangeven waar u de aansluiting wil naar gelang de mogelijkheden van aanleg.

U herkent de medewerkers van KPN NetwerkNL aan hun groene jassen met duidelijk KPN logo en hun legitimatie.

Informatiebijeenkomsten & informatie

In elk wijkdeel van Malburgen zal een informatie bijeenkomst worden gehouden. Daarnaast zal er de komende maanden in de (wijk)media ruim aandacht door KPN worden besteedt aan de aanleg van glasvezel in de wijk Malburgen.

6 reacties

 1. Gerrie de Jong

  nou nou nou! Maar lleifst 100 aanwezigen?! Dat valt toch wel mee met die hoge opkomst

  • Beste Gerrie,

   Huis-aan-huis was al veel aandacht besteed door KPN om bewoners goed te informeren. Daarnaast waren er *ruim* 100 aanwezigen 🙂 Veel geïnteresseerden die alleen maar even voor wat vragen&antwoorden kwamen, en daarna weer vertrokken. Al met al een succesvolle avond en vrijwel alle aanwezigen positief over de komst van glasvezel.

   -redactie-

 2. en dan zeker moeten veranderen an provider dacht het niet komt KPN wel goed
  Uit maar blijf lekker bij ziggo

  • Beste Fennema,

   U hoeft helemaal niets. Het enige wat KPN NetwerkNL doet is een gratis aansluiting maken in uw woning zodat u eventueel diensten over dit netwerk van KPN kan afnemen. Mocht u (of een toekomstig bewoner) van uw woning besluiten om later toch gebruik te maken van glasvezel dan is de aansluiting er al.

   Daarnaast is het zo dat later een glasvezelaansluiting laten aanleggen naar en in de woning op rekening van de huiseigenaar/huurder is.
   -redactie-

 3. Malburgen immerloo en het duifje wanneer worden de andere wijken in arnhem zuid aangesloten (Laar west)

 4. We zijn nu bijna een jaar verder, en voor het Duifje is nog niks bekend (althans, ik kan het niet vinden). Weet iemand of er nog steeds KPN-glasvezel naar het Duifje gaat komen en zo ja, wanneer ongeveer

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*