Home / Activering & Werk / Ideeënmakelaars – heb je een idee? Wij denken met je mee!

Ideeënmakelaars – heb je een idee? Wij denken met je mee!

Sinds 2017 kun je als bewoner gebruik maken van de gratis diensten van de Ideeënmakelaars Arnhem. Het team is in 2020 met twee nieuwe Ideeënmakelaars weer op volle sterkte, om nog beter en sneller in te spelen op de realisatie van nieuwe ideeën en initiatieven.

Even voorstellen

Per 1 december 2019 zijn er twee nieuwe gezichten aangesloten bij de inmiddels ervaren Ideeënmakelaar Karin Huibers. Theatermaker Hanneke de Jong en Sonja Meijer, voormalig projectcoördinator met werkervaring bij het Jeugdfonds Cultuur en het Kunstbedrijf, zetten zich met hun specifieke expertise graag in voor dit mooie initiatief. Nu het team weer op volle sterkte is, zijn we samen van veel markten thuis en kunnen dus breed met de burgers mee denken. We kunnen je in verbinding brengen met organisaties of inwoners met soortgelijke initiatieven, helpen met het vinden van mogelijkheden en middelen, en kijken met een creatief oog mee.

Meer ruimte voor initiatieven

In wisselende samenstelling hebben we de afgelopen periode rond de 100 Arnhemmers met advies, begeleiding en creatieve tips bijgestaan. Hoewel niet alle ideeën gerealiseerd konden worden en sommige ideeën gaandeweg veranderden, zijn er sinds de start van het project een aantal prachtige projecten verwezenlijkt.

Duurzame initiatieven, betere faciliteiten, muziekavonden en meer…

We dachten mee met burgers die hun buurten groener en duurzamer wilden maken en ondersteunden initiatieven voor betere faciliteiten voor Arnhem-Zuid. Ook dachten we mee met plannen voor de organisatie van muziekavonden voor Eritrese Arnhemmers, voor sociale woonvormen waar ouderen en jongeren elkaar gemakkelijker kunnen ontmoeten, voor sportvoorzieningen in de wijk voor jongeren, en nog veel meer. We zijn ervan overtuigd dat er ook in 2020 ruimte is om nieuwe initiatieven te ontwikkelen, om samen Arnhem een beetje mooier te maken.

Maak kennis en een afspraak

Loop jij ook rond met een idee waarover je graag eens zou klankborden, heb je hulp nodig om met de juiste persoon of instantie in contact te komen of heb je het voornemen om je ideeën in 2020 eindelijk eens waar te maken?

Pak je kans en neem contact op met de Ideeënmakelaars!

Deze dienstverlening is gratis voor inwoners van Arnhem. Bel of stuur een mail naar Ideeënmakelaars Arnhem! M: 06-81 18 52 34 email:info@ideeenmakelaarsarnhem.nl

Of kijk op de website www.ideeenmakelaarsarnhem.nl

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*